Grad Trebinje
Izdvojeno Region

TRAŽE SE RADNICI Poslodavci nude bonuse, osiguran smještaj, mogućnosti napredovanja i putovanja…

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr – vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovu sedmicu!

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad na više lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Od kandidata se očekuje SSS, poželjno radno iskustvo u trgovini, komunikativnost, timski duh te predanost poslu, a nude se brojne pogodnosti poput obuka, bonusa, mogućnosti napredovanja i putovanja, dodatne mjesečne plaće te zanimljiv i dinamičan posao. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.

Manpower Hrvatska, za A1 Hrvatska d.o.o.., traži Specijaliste za promociju novih tehnologija (m/ž) za rad u Pakoštanima, Biogradu na Moru, Matuljima i Dubrovniku. Nudi se fiksna plaća, prijevoz, dodatne pogodnosti poput mobilnog telefona, zdravstvenog osiguranja te mogućnost stalnog zaposlenja. Kandidati trebaju imati minimalno srednju stručnu spremu, pozitivan stav i strpljenje u radu s korisnicima. Prijavite se putem linka do 10.4.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Poslodavac LUČICA-LUMBARDA putnička agencija d.o.o. traži 5 kuhara/kuharica za rad u Lumbardi. Potrebna je osnovna škola ili srednja škola (3 ili 4 godine) te 1 godina radnog iskustva. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, a smještaj i prijevoz nisu osigurani. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, topli obrok, smještaj, mogućnost rada u Austriji u zimskoj sezoni te mogućnost profesionalnog napretka. Prijavite se putem linka do 6.4.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži prodajnog Predstavnika (m/ž) za rad u Dubrovniku. Zahtjevi uključuju minimalno SSS, 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu, vozačku dozvolu B kategorije te razvijene pregovaračke i analitičke vještine. Nude se ugodna radna atmosfera, stimulacije ovisno o radnom učinku, prilika za napredovanje i stalno zaposlenje, korištenje službenog vozila i mobilnog telefona te mnoge pogodnosti poput božićnice, uskrsnice i dara za djecu. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Promotore novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. u Biogradu na Moru, Dubrovniku, Matuljima i Pakoštanima. Odgovornosti uključuju terensko informiranje korisnika i prikupljanje podataka te privola za uvođenje optike. Nude se fiksna plaća, bonusi, smartphone, božićnica, osiguran prijevoz, napredovanje, MultiSport kartica i druge pogodnosti. Traže se osobe s pozitivnim stavom, odgovornošću i komunikacijskim vještinama. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Europa 92 d.o.o. traži Voditelja poslovnice (m/ž) za rad u Zagrebu i Dubrovniku. Tražimo osobu s SSS/VŠS, iskustvom u vođenju trgovine i sklonosti aktivnoj prodaji. Nudimo atraktivnu početnu plaću, bonuse, plaćene troškove prijevoza te druge povlastice za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.

Proadria d.o.o. traži Managera ugostiteljskih lokala (m/ž) za Nico’s bar i bistro u Zagrebu i Dubrovniku. Iskustvo u radu u restoranu je obavezno. Nudi se stalni radni odnos s visokim primanjima, dodatni bonusi i ostale pogodnosti. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Komentar