Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

Posao.hr vam pruža pristup 10 najnovijih poslovnih ponuda. Pogledajte koje su to pozicije istaknute za vas ove sedmice!

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Manpower Hrvatska, za A1 Hrvatska d.o.o.., traži Specijaliste za promociju novih tehnologija (m/ž) za rad u Pakoštanima, Biogradu na Moru, Matuljima i Dubrovniku. Nudi se fiksna plaća, prijevoz, dodatne pogodnosti poput mobilnog telefona, zdravstvenog osiguranja te mogućnost stalnog zaposlenja. Kandidati trebaju imati minimalno srednju stručnu spremu, pozitivan stav i strpljenje u radu s korisnicima. Prijavite se putem linka do 10.4.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži prodajnog Predstavnika (m/ž) za rad u Dubrovniku. Zahtjevi uključuju minimalno SSS, 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu, vozačku dozvolu B kategorije te razvijene pregovaračke i analitičke vještine. Nude se ugodna radna atmosfera, stimulacije ovisno o radnom učinku, prilika za napredovanje i stalno zaposlenje, korištenje službenog vozila i mobilnog telefona te mnoge pogodnosti poput božićnice, uskrsnice i dara za djecu. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Promotore novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. u Biogradu na Moru, Dubrovniku, Matuljima i Pakoštanima. Odgovornosti uključuju terensko informiranje korisnika i prikupljanje podataka te privola za uvođenje optike. Nude se fiksna plaća, bonusi, smartphone, božićnica, osiguran prijevoz, napredovanje, MultiSport kartica i druge pogodnosti. Traže se osobe s pozitivnim stavom, odgovornošću i komunikacijskim vještinama. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja (m/ž)- video/audio montažera za puno radno vrijeme. Posao uključuje snimanje na terenu i u studiju, montažu i demontažu opreme te kreativno planiranje i implementaciju multimedijalnih proizvoda. Potrebno je iskustvo u radu s kamerom i audio-vizualnom opremom te poznavanje programa za montažu video i audio materijala. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Boutique Hotel Marco Polo traži Sobara (m/ž) za rad u Heritage Villi Nobile u Dubrovniku. Nudi se ugodno radno okruženje u malom objektu s maksimalno 15 gostiju, u mladom kreativnom timu. Uz osnovnu plaću, mogući su dodatni bonusi i bakšiš. Traži se komunikativna, pedantna osoba s dobrim fizičkim predispozicijama i sposobnošću rada u malom i ekskluzivnom objektu. Poželjno je prethodno iskustvo u hotelijerstvu i znanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 14.4.2024.

Hering d.d. traži Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Potrebna VSS u tehničkom smjeru, 2 godine radnog iskustva te položen stručni ispit. Prijave su moguće putem linka do 15.4.2024.

Kik Textilien und Non-Food društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu traži Prodavača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Uvjeti uključuju najmanje SSS, a iskustvo u maloprodaji je prednost. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

RENTAL VIRIBUS d.o.o. traži 5 Vozača (m/ž) za rad u Čilipima. Posao uključuje pripremu, kontrolu i održavanje vozila te dostavu i preuzimanje vozila od klijenata. Potrebna je srednja škola, vozačka dozvola kategorije B, a iskustvo nije važno. Prijavite se putem linka do 17.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

Komentar