Grad Trebinje
Izdvojeno Region

TRAŽE SE TEKSTOPISCI, PRODAVAČI, POŠTARI… Pogledajte izdvojenu ponudu otvorenih radnih mjesta

U potrazi ste za poslom? Portal posao.hr donosi vam 10 atraktivnih sedmičnih poslovnih prilika. Iskoristite njihovu mogućnost brze prijave!

OK Mobility zapošljava na poziciji Mobility Advisor (m/ž). Posao se obavlja na području Splita i Dubrovnika. Poslodavac nudi atraktivne stimulacije i nagrade na bazi poslovnog postignuća, priliku za profesionalno usavršavanje te rad u ugodnoj okolini. Možete se prijaviti do 29.07.2023. putem brze prijave.

media-press.tv Adria d.o.o. traži Tekstopisca / Editora za tiskana izdanja (m/ž) na njemačkom jeziku. Poslodavac nudi stručno mentorstvo, sustav bonusa, poticajno radno okruženje i mogućnosti usavršavanja. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, ali moguća je opcija trajnog rada od kuće. Prijave traju do 11.07.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

MOZAIK d.o.o. zapošljava Čistača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 29.07.2023. Radi se o sezonskom poslu. Stručna sprema i iskustvo nisu važni za ovaj posao. Prijavite se putem linka.

HP HRVATSKA POŠTA  d.d. zapošljava Poštara za opću dostavu (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Glavni zadaci su preuzimanje i razrađivanje pošiljaka za dostavu, slaganje pošiljaka po rajonu i dostavljanje poštanskih pošiljaka i novčanih doznaka. Možete se prijaviti do 16.07.2023. putem brze prijave.

PEPCO CAVTAT d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Potreban je djelatnik sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od 2 godine na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac osigurava plaćen zajednički smještaj te pokriva troškove prijevoza u potpunosti. Mjesto rada je Cavtat. Prijave traju do 15.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

CAPITALIS d.o.o. zapošljava na poziciji Građevinskog tehničara – voditelja gradilišta (m/ž). Prijave traju do 28.07.2023. Mjesto rada je Dubrovnik. U opisu posla nalazi se vođenje građevinskog dnevnika, praćenje nabave materijala i koordinacija s radnicima na gradilištu. Prijavite se putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Press Ads Copywriter with Croatian – freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Bulgarian – freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Romanian – freelance (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju prethodnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 14.07.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 17.07.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na pozicijama Skladištar u prodavaonici (m/ž), Prodavač gotovih jela (m/ž), Prodavač / Blagajnik (m/ž), Prodavač / Blagajnik u sezoni (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Od kandidata se traži izražena komunikativnost, urednost i posvećenost detaljima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni timski igrači koji vole usvajati nova znanja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje .

Još vas mnogo čeka na portalu posao.hr. Srećno u pretraživanju!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

Komentar