Grad Trebinje
Izdvojeno Region

TRAŽE SE VOZAČI, PRODAVAČI, KONOBARI… Pogledajte kakve se poslovne prilike nude u Dubrovniku

Posao.hr – tvoj ključ do novih profesionalnih izazova. Istražite 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas tokom ove sedmice!

Dubrovački vrtovi sunca d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobara (m/ž), Voditelj usluge u restoranu (m/ž), Kuhara te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Dubrovnik. Nudi se mogućnost ulaska u mjeru Stalni sezonac, osiguran smještaj i atraktivna primanja i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 11.2.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Srebrenom (Dubrovnik). Potrebna je srednja škola, a iskustvo u trgovini je prednost. Nudi se redovna primanja, bonovi za obrok, bonusi za prodaju i popusti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 13.2.2024.

ONA traži Čistačicu (m/ž) u Opuzenu. Posao zahtjeva 10 sati rada tjedno. Bez naknade za smještaj i prijevoz. Prijavite se putem linka do 24.2.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista novih otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Posao uključuje naručivanje i prijem robe, izlaganje robe, postavljanje cijena i praćenje otvaranja trgovina. Potrebna je srednja stručna sprema, a nude podršku, mogućnost usavršavanja i razvoj kroz edukacije. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

Tvrtka MOZAIK d.o.o. za trgovinu i usluge traži 2 Bookera (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao obuhvaća prodaju turističkih usluga. Potrebna je završena osnovna škola, srednja škola (3 ili 4 godine) te minimalno 1 godina radnog iskustva. Posao je na određeno, sezonski, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

CCPORTER Sp. z o.o. traži Specijalista Prodaje (m/ž) s iskustvom u call centru za rad od kuće. Potrebno je odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika (razina B2). Nude konkurentnu plaću, bonuse, rad od kuće, opremu za rad i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Audio Tour d.o.o. traži Operativca (m/ž) za distribuciju audio opreme u Dubrovniku. Posao uključuje distribuciju opreme agencijama i vodičima. Potrebno je osnovno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i osnove rada na računalu. Nudi se stalni radni odnos s stimulativnom plaćom. Prijavite se putem linka do 2.2.2024.

Poslodavac LUČICA-LUMBARDA putnička agencija d.o.o. traži 5 kuhara/kuharica za rad u Lumbardi. Potrebna je osnovna škola ili srednja škola (3 ili 4 godine) te 1 godina radnog iskustva. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, a smještaj i prijevoz nisu osigurani. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

HUP-ZAGREB traži Voditelja animacije (m/ž) u Mlinima. Potrebna srednja škola, 2 godine iskustva. Nudi se puno radno vrijeme, smještaj, bez prijevoza. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

TRAŽITE POSAO? Pogledajte oglase za radna mjesta u Dubrovniku i okolini

admin

Saudia Airlines zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini, prijavite se već sada

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 14.2.2024. godine.

admin

Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Službi za poslove sa strancima

admin

Konkurs Er Srbije za zapošljavanje kabinske posade

admin

OGLAS ZA POSAO Saradnik u prodaji (m/ž)

admin

Komentar