Grad Trebinje
Izdvojeno Region

TRAŽITE POSAO? Pogledajte oglase za radna mjesta u Dubrovniku i okolini

Posjetite posao.hr kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su posebno istaknute za ovu sedmicu!

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

HUP-ZAGREB traži Voditelja animacije (m/ž) u Mlinima. Potrebna srednja škola, 2 godine iskustva. Nudi se puno radno vrijeme, smještaj, bez prijevoza. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Tvrtka MOZAIK d.o.o. za trgovinu i usluge traži 2 Bookera (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao obuhvaća prodaju turističkih usluga. Potrebna je završena osnovna škola, srednja škola (3 ili 4 godine) te minimalno 1 godina radnog iskustva. Posao je na određeno, sezonski, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Poslodavac LUČICA-LUMBARDA putnička agencija d.o.o. traži 5 kuhara/kuharica za rad u Lumbardi. Potrebna je osnovna škola ili srednja škola (3 ili 4 godine) te 1 godina radnog iskustva. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, a smještaj i prijevoz nisu osigurani. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Manpower Hrvatska traži Specijaliste za promociju novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. na području Zadra, Metkovića, Pakoštana i Biograda na Moru. Posao uključuje terensko informiranje korisnika o novim tehnologijama uz razne pogodnosti i beneficije. Prijavite se putem linka do 4.3.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava Konobara (m/ž), A la carte kuhara (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi topli obrok, smještaj, edukaciju, redovita mjesečna primanja te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Srebrenom (Dubrovniku). Tražimo kandidate s minimalno srednjom školom i poželjnim iskustvom u trgovini. Nudimo redovna primanja, bonuse za ostvarene prodajne ciljeve i popuste za zaposlene. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Almel Dubrovnik d.o.o. traži Električara / Elektroinstalatera (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje provlačenje elektroinstalacija, ugradnju opreme te održavanje i popravke opreme. Nude se ugovor na određeno s mogućnošću produženja na neodređeno, mogućnost napredovanja i daljnjeg educiranja u struci. Prijavite se putem linka do 26.2.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera / Blagajnika (m/ž) za kladionicu u Metkoviću. Nudi se stalni ili privremeni rad s mogućnošću napredovanja i stimulacijama. Zahtijeva se komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Potrebna je srednja škola i osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za Hrvatski Telekom. Posao obuhvaća osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža, instalaciju, održavanje i rješavanje problema na terenu. Poželjno je iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Nude se stimulativna primanja, bonusi na plaću, rad na duži period te dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.


Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Komentar