Grad Trebinje
Izdvojeno Region

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

Posao.hr – vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ove sedmice!

Praonica Plat d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Zvekovici. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost stalnog rada, podršku kolega te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 11.7.2024.

Lugera Talent Solutions traži motiviranu osobu za poziciju Agent telefonske prodaje (m/ž) za rad od doma. Nudi se rad u jutarnjoj smjeni od ponedjeljka do petka, mogućnost punog ili nepunog radnog vremena, atraktivni bonusi te prilike za dodatno usavršavanje. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Potrebna je SSS, radno iskustvo na instalacijama centralnog grijanja te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se odlična satnica, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

C.I.A.K. AUTO d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad u Metkoviću. Potrebna je srednja škola te vozačka dozvola kategorije B, uz minimalno jednogodišnje radno iskustvo. Nudi se rad na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, s mogućnošću napredovanja i atraktivnom primanjima, sportskim paketom pogodnosti te podrškom kolega. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za prestižno hotelsko društvo na otoku Koločepu. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, spremnost na rad u smjenama tijekom ljetne sezone te sposobnost rada u stresnim situacijama. Nude se atraktivna primanja, smještaj u blizini hotela, dva topla obroka dnevno i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.7.2024.

SOKOL d.o.o. traži četiri Zaštitara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebna je srednja škola te vozačka dozvola kategorije B. Nude se rad na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme te mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Poslodavac osigurava prijevoz u cijelosti, a postoji i opcija prekvalifikacije o trošku poslodavca. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

FINA gotovinski servisi d.o.o. traži Suradnika za prijevoz novca (m/ž) u Dubrovniku. Potrebna je srednja škola, komunikacijske vještine i spremnost na smjenski rad. Nudi se rad u prvoj smjeni s neradnim nedjeljama i blagdanima, uz stimulativna primanja, naknadu za prijevoz, božićnicu i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 11.7.2024.

Traži se Kuhar (m/ž) za rad u Hotelima Koločep d.d. na otoku Koločepu, Dubrovačko-neretvanska županija. Potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva i srednja škola od 3 ili 4 godine. Posao je sezonski na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz zajednički smještaj. Prijavite se putem linka do 18.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin

Komentar