Grad Trebinje
Izdvojeno Region

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA Traže se direktori vinarije, konobari, trgovci, čuvari

Tražite posao? U saradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.Provjerite koji su poslovi izdvojeni ove sedmice i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

VINA TERRA MADRE društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge traži osobu na radnom mjestu Direktor/direktorica. Mjesto rada Komarna. Organizacija rada u vinariji, planiranje, rad i unaprijeđenje prodaje. Prijave poslati putem linka do 31.05.2022.

AUTO AGENT, D.O.O. ZA TRGOVINU, TURIZAM I USLUGE zapošljava na radnom mjestu Vulkanizer/ka. Mjesto rada Opuzen. Prijave poslati putem linka do 07.06.2022.

Tom Tailor Zagreb društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge zapošljava više djelatnika na radnom mjestu Prodavač/ica. Mjesto rada Dubrovnik.  Fokus na postizanje prodajnih rezultata – profesionalna i otvorna komunikacija s kupcima. Potpune prijave poslati putem linka do 31.05.2022.

JADRANSKI LUKSUZNI HOTELI dioničko društvo za ugostiteljstvo, turizam i putnička agencija zapošljava više osoba na radnom mjestu Konobar/ica. Mjesto rada Dubrovnik. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 03.06.2022.

BALTIK PODUZEĆE ZA TURIZAM NA VELIKO I MALO I VANJSKOTRGOVINSKI PROMET S P.O. traži više osoba na radnom mjestu Sobarica (m/ž). Mjesto rada Vela Luka. Potpune prijave poslati ovdje najkasnije do 10.06.2022.

Jet2.com Limited zapošljava na radnom mjestu Customer Service Agent (m/f). Mjesto rada Dubrovnik. Potpunu prijavu poslati putem linka najkasnije do 03.06.2022.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na poziciji Sezonski radnik u trgovini (m/ž). Mjesto rada Dubrovnik. Osiguran smještaj kako bi se olakšala prilagodba. Mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavu izvršiti do 12.06.2022. na linku.

AGRO GOLD d.o.o. za usluge zapošljava na poziciji Vozač/-ica teretnog vozila, c-kategorija. Mjesto rada Opuzen. Prijave poslati ovdje do 31.05.2022.

SOKOL d.o.o. za usluge zaštite osoba i imovine zapošljava više djelatnika na radnom mjestu Zaštitar/ zaštitarka. Mjesto rada Korčula. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 04.06.2022.

AKVAMONT d.o.o. za graditeljstvo zapošljava na radnom mjestu Vodoinstalater/ka. Mjesto rada Dubrovnik.Potpune prijave poslati putem linka do 23.06.2022.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inostranstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin

Komentar