Umjetnost i kultura

Trebinje: Danas i sutra “Nektar OK fest karavan”


“OK tim” ovog vikenda u Trebinju realizuje program “Nektar OK fest karavana”.
Riječ je o projektu koji je “OK tim” pokrenuo sa željom da što kvalitetnije promoviše planirani i najavljeni program festivala za 2021. godinu, te u partnerstvu sa institucijama kulture u Republici Srpskoj i BiH stvori kvalitetan kulturni sadržaj koji će istovremeno vratiti program i publiku u ove ustanove, naveo je organizator.

“Nektar OK fest karavan” u Trebinju će biti realizovan u saradnji sa Kulturnim centrom.

U rok baru “Andergraund” u 12.00 časova biće promovisana knjiga autora Dušana Vesića “Bunt dece socijalizma”, koja govori o prvoj generaciji bendova novog talasa jugoslovenske rok kulture.

U 19.00 časova biće zvanično otvorena izložba fotografija “OK fest retrospektiva” u Galeriji Kulturnog centra Trebinje, a od 20.00 časova u Pozorišnoj sali Kulturnog centra koncert će održati Nenad Marić, poznatiji kao Kralj Čačka, koji će nastupiti solo i u duetu.

U bioskopu Kulturnog centra sutra će od 18.00 časova biti prikazan film “Tusta” režisera Andreja Korovljeva, a za 20.00 časova je najavljen početak projekcije ostvarenja režisera Mladena Matičevića “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu”, dokumentarca sa elementima igranog filma.

Kompletan program izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje. 


Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više