Grad Trebinje
Umjetnost i kultura

Trebinje: Danas i sutra “Nektar OK fest karavan”

“OK tim” ovog vikenda u Trebinju realizuje program “Nektar OK fest karavana”.
Riječ je o projektu koji je “OK tim” pokrenuo sa željom da što kvalitetnije promoviše planirani i najavljeni program festivala za 2021. godinu, te u partnerstvu sa institucijama kulture u Republici Srpskoj i BiH stvori kvalitetan kulturni sadržaj koji će istovremeno vratiti program i publiku u ove ustanove, naveo je organizator.

“Nektar OK fest karavan” u Trebinju će biti realizovan u saradnji sa Kulturnim centrom.

U rok baru “Andergraund” u 12.00 časova biće promovisana knjiga autora Dušana Vesića “Bunt dece socijalizma”, koja govori o prvoj generaciji bendova novog talasa jugoslovenske rok kulture.

U 19.00 časova biće zvanično otvorena izložba fotografija “OK fest retrospektiva” u Galeriji Kulturnog centra Trebinje, a od 20.00 časova u Pozorišnoj sali Kulturnog centra koncert će održati Nenad Marić, poznatiji kao Kralj Čačka, koji će nastupiti solo i u duetu.

U bioskopu Kulturnog centra sutra će od 18.00 časova biti prikazan film “Tusta” režisera Andreja Korovljeva, a za 20.00 časova je najavljen početak projekcije ostvarenja režisera Mladena Matičevića “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu”, dokumentarca sa elementima igranog filma.

Kompletan program izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje.