Grad Trebinje
Moda i ljepota

TRENDOVI SE VRAĆAJU Koje ćemo to kupaće kostime viđati ovog ljeta na kupalištima (FOTO)

Trendovi iz djetinjstva se ponovo vraćaju, to smo uočili još sa tregericama, sa kojima se slavne zvijezde u posljednje vrijeme poigravaju, ali najnovije modno otkriće koje se vraća je poznata omiljena stvar iz djetinjstva.

Sidni Svini ga je nosila na ljetovanju na Havajima još u martu, Moli Sims ga je nosila dok je ispijala koktele u Kabo San Lukasu, a nova najavljenja saradnja Điđi Hadid je upravo u vezi sa ovim trendom.

Ono o čemu govorimo jesu kupaći kostimi, tačnije kupaći kostimi sa volanima. Stil je u Holivudu upravo u ekspanziji, i zbog toga, možemo sa sigurnošću reći da će ovo definitivno biti rado viđen trend na kupalištima i plažama prenosi Ona.rs.

Volani na kupaćim kostimima nisu ništa novo – detalj sa volanom je godinama uvršten u obične komade na plaži, bilo da je suptilno postavljen na ramenima ili duž gornjeg dijela kupaćeg. Ali, nabori koje ćemo viđati su malo razigraniji.

Bikini i jednodijelni bikiniji sa naborima na zadnjici su očigledno slatki (i pomalo dječji, što je upravo ono što volimo). Detalji dodaju privlačan i konkretan dodir inače modernoj silueti. Pametno postavljeni nabori na zadnjici takođe mogu da djeluju kao neka vrsta kamuflaže posebno ukoliko su oko stomaka ili na rukavima gornjeg dijela.

Ono što je najljepše, ovi komadi na velika vrata uvode ljetnju sezonu i sve čari koje ona nosi.