Grad Trebinje
Video Estrada i Jet Set

Studentkinja gostovala na HRT-u i onime što je rekla o Aleksandri Prijović – svima je zapušila usta VIDEO

Pjevačica Aleksandra Prijović trenutno je na svojoj prvoj turneji, pod nazivom “Od istoka do zapada”.

Ona je regionalnu turneju započela tako što je održala tri uzastopna koncerta u beogradskoj Štark areni, a potom je zakazala i tri koncerta u niškom Čairu, tri u sarajevskoj Zetri, dok je u Zagrebu zakazala i petu Arenu.

Iako brojni Hrvati tvrde da ne znaju ni ko je ona, a mnogim srpskim pjevačima otkazani su koncerti u toj zemlji jer izvođače smatraju „neprimerenim“, a njihovu muziku „srpskim cajkama“. Ipak, Aleksandra je očigledno izuzetak, a o njenom „fenomenu“ dosta se govori.

Sada je u jednoj hrvatskoj emisiji studentkinja Petra Mamić rekla šta većina njenih vršnjaka misli o Prijevićevoj, ali i o drugim srpskim pevačima.

„O ukusima se ne raspravlja, i to je to. Mislim da nama mladima to ne predstavlja takav problem, što je to srpska muzika. Većina sprskih izvođača koje mi slušamo je došla do tridesetih godina. Znači, ni oni zapravo nisu proživeli rat, i mislim da smo mi to nekako stavili po strani da je za nas muzika – muzika, nebitno iz koje zemlje dolazi“, rekla je Petra u emisiji na HRT-u.

Voditelj ju je tada pitao: „Dakle, vi niste izdajnici Hrvatske?“

Ona je rekla da „misle da nisu“, a kako je ovo izgledalo, možete pogledati u videu u tekstu.

Komentar