Grad Trebinje
Izdvojeno Region

U Dubrovniku se traže inženjeri građevine i elektrotehnike, farmaceuti, dostavljači, vozači, majstori…

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Srećno!

Vallis Aurea Delikatese j.d.o.o. traži Prodjanog predstavnika (m/ž) na području Dubrovačko-neretvanske županije. Rok za prijavu je 12.03.2022. Poželjno je iskustvo u HoReCa u Retail prodaji. Prijave se zaprimaju ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22.03.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju Farmaceutskog tehničara (m/ž) u Dubrovniku. Rok za prijavu je 06.03.2022. Od kandidata se zahtijeva završena SSS, Zdravstvena škola i položen stručni ispit. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Mate Mate d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) na području Dubrovnika. Djelatnik će dostavljati narudžbe zaprimljene preko platforme Pauza, Glovo, Wolt i Donesi Me. Prijaviti se možete do 06.03.2022. putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Sezonskog radnika u trgovini (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi mentorstvo i obuku, bonuse, popuste za zaposlenike te osiguran smještaj. Pruža se mogućnost sezonski posao pretvoriti u posao sa stalnim zaposlenjem. Prijave se zaprimaju do 16.03.2022. putem brze prijave.

STI d.o.o. traži Vozača teretnog motornog vozila (m/ž) za domaći i međunarodni promet. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 07.03.2022. putem brze prijave.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže Merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23.03.2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Srećno u pronalaženju posla!

Povezane vijesti

Donosimo oglase za radna mjesta koja se traže u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.7.2024. godine

admin

PUNO PRILIKA ZA POSAO! Pogledajte što se sve nudi u Dubrovniku i okolini!

admin

Javni konkurs za upražnjena radna mjesta

admin

Tražite posao? Evo što se nudi u Dubrovniku i okolini

admin

Rad od kuće, atraktivne stimulacije, bonusi i nagrade… Evo što se nudi na tržištu rada u Dubrovniku

admin