Grad Trebinje
Sponzorisano

U TOKU SU DANI KEŠA: Preuzmi dio fonda od nestvarnih 100.000 evra

Meridian u saradnji sa provajderom Playson organizuje Dane Keša! Uživajte u sjajnoj zabavi i preuzmite dio spektakularnog poklon fonda.

Da li ste spremni za nestvarnu slot avanturu? Predlažemo vam da posjetite Meridian i postanete dio promocije Cash Days koja se organizuje u saradnji sa provajderom Playson.

A, da biste postali dio akcije potrebno je da podesite svoje uloge na bar 0,40 KM po spinu i odigrate jedan od odabranih slotova popularnog provajdera.

Poklon fond u prvoj fazi je nestvarnih 100.000 evra! Ukoliko postanete učesnik akcije, imaćete priliku da ugrabite svoj dio kolača.

Svaki dobitan spin vam donosi određeni broj bodova kojim napredujete na rang listi najbolje plasiranih igrača. Pobjednika prve faze Dana Keša čeka spektakularan poklon – 10.000 evra!

Ako još nemate nalog na Meridianu, Dani Keša su odličan razlog da to promijenite. Sve što vam treba jeste Meridianbet aplikacija, a kada se registrujete, stiže vam BONUS DOBRODOŠLICE – 100 besplatnih spinova i 15 KM sportskog bonusa.

Registrujte se OVDJE

Pridružite se i vi akciji i uživajte u neodoljivoj avanturi.

Komentar