Grad Trebinje
Republika Srpska

U Trebinju i Bratuncu otkriveno nelegalno priređivanje igara na sreću

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje kladioničarskih igara na sreću od pravnog lica “Bingo trejd” iz Šamca u Sportskoj kladionici “Bet in” u Bratuncu.

Objekat u kome su se neovlašteno priređivale kladioničarske igre na sreću je zapečaćen, predmeti koji su služili za izvršenje prekršaja su privremeno oduzeti, a protiv počinioca prekršaja su preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Utvrđeno je i neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u Trebinju od fizičkog lica čiji su inicijali B.G. u objektu “Kafe bar”.

Zbog učinjenog prekršaja, predmet koji je služio za izvršenje prekršaja je privremeno oduzet, a protiv počinioca prekršaja biće preduzete Zakonom propisane mjere.

U saopštenju se navodi da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.