Grad Trebinje
Izdvojeno Video Trebinje

U Trebinju počinje 22. “Moto vikend”: Bajkeri preplavili grad (Video)

U Trebinju se od petka do nedelje održava 22. “Moto vikend”, koji je prepoznatljiv i jedan od najvećih, ne samo u Republici Srpskoj, već i u regionu i šire, a brojni motoristi su već prije nekoliko dana stigli u ovaj grad. I ove godine su domaćini skupa Moto klub “TNT” iz Trebinja, a očekuje se prisustvo oko 2.000 bajkera.

“Na dvije večernje manifestacije koje podrazumijevaju dva velika koncerta – “Hladnog piva” i “Balkan ekspres benda”, sa nekoliko predgrupa, ali i moto igrama i defileima, očekujemo čak nekolika hiljada motorista, što pouzdano znamo i s obzirom na ranije maniofestacije, ali i kada uzmemo u obzir bezbroj poziva i najava dolazaka naših prijatelja iz cijelog svijeta”, kaže Miki Muratović, predsjednik TNT Moto kluba.

Skup se, kao i ranijih godina, održava u kampu, u krugu nekadašnje vojne kasarne, a bajkerima je po tradiciji najintresantnija za odmor bašta trebinjskih Platana, u kojoj su najčešći gosti oni koji su najranije stigli, a motore su parkirali u Dučićevoj ulici.

Prvi bajkeri su u Trebinje počeli pristizati još u srijedu i četvrtak, a do jutros   su bukvalno preplavili grad.

“Svake godine imamo sve više gostiju i sama je sreća da je kamp dosta veliki pa su mnogi bajkeri i ove godine smještaj našli u samom kampu, gdje postoji veliki prostor predviđen za šatore, ali će veliki broj njih biti smješten u hotelima, hostelima i privatnom smještaju u Trebinju“, kaže član TNT Moto kluba Dragan Kukurić Kukac. 

Prve večeri moto skupa u Trebinju, večeras, nastupa “Hladno pivo”, a u subotu “Balkan ekspres band” iz Banjaluke, dok su predgrupe “Paranoid” iz Rudog i trebinjski “Krugovi u žitu”.

Defile motora predviđen je za subotu sa početkom u 18.00 časova, a prije defilea će gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić za predstavnike bajkera u Gradskoj upravi organizovati prijem.

Organizator je Moto klub “TNT” uz podršku Grada Trebinja i Turističke organizacije.

V.D./Nezavisne novine

Povezane vijesti

Defile bajkera ulicama Trebinja (FOTO/VIDEO)

admin

Koncertom Hladnog piva počela motorijada (Video)

admin

Prvi koncert na otvorenom: Trebinjci uživali uz hitove benda Van Gog

admin

Otvoren prvi MOTO SHOP u Trebinju (Foto)

admin

Komentar