Grad Trebinje
Video Odbojka

Uplakanu Tijanu tješile najveća rivalka i Srpkinja sa krilima: Boškovićevoj na kraju pripao trofej, ali individualni /VIDEO/

Moraće Tijana Bošković da čeka sledeće proleće kako bi se okitila klupskom titulom u Ezačibašiju. Ali na ono na šta ne mora da čeka su pojedinačne nagrade. Opšte je poznato, ne postoji takmičenje u kojem Tijana nije osvojila titulu najboljeg korektora. Ove nedelje, ona je izabrana u idealan tim Turske. Pored nje, Srbija se u ovom timu diči i Bojanom Drčom.

Izgubila je Tijana Bošković još jedno finale i ponovo ostala kratkih rukava kada je u pitanju klupski trofej sa Ezačibašijem. U finalu Prvenstva Turske, Fenerbahče je pobedio Ezačibaši sa 3:0, a popularna Tića je završila u suzama.

Boškovićeva je završila meč kao najefikasnija sa 22 poena – imala je učinak u napadu 40-18 (45 odsto). Upisala je i četiri asa. Šest puta je izblokirana, a tri puta je pogrešila u napadu.

Ipak, ni raspoložena Tijana nije mogla da pomogne svom timu, već su morale da pruže ruku odbojkašicama Fenerbahčea u kojem igra Bojana Drča.

Ipak, ako Tijana mora da čeka na pehar koji je osvojen sa timom, ne mora da čeka na pojedinačne nagrade. Ona je izabrana u najbolji tim prvenstva Turske kao najbolji korektor. U istom se nalazi i Drča koja je izabrana za najboljeg dizača. MVP šampionata je Melisa Vargas, a u idealnom timu su i Eda Erdem, Gizem Orge i Ana Kristina.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, jasno se vidi koliko je Boškovićevoj teško palo to što nije uspela da pobedi i što joj je trofej ponovo izmakao, pa je na postolju nakon što je pozdravila sa odbojkašicama Fenerbahčea, poletela u zagrljaj Drče koja ju je tešila, a i Melise Vargas. Tokom slavlja su odbojkašice Fenera imale krila.

Komentar