Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

Usamljeni milioner očajnički TRAŽI SRODNU DUŠU: Ovo su osobine koje njegova buduća žena treba da ima, a SPISAK NIJE MALI

Da novac i ljubav ne idu zajedno, Endi Skot (41) iz Plimuta je naučio na teži način. Zaokupljen poslom i željom da što pre dođe do svog prvog miliona, nije imao vremena da radi i na svom ljubavnom životu. Ipak, ima jasnu viziju šta želi u ljubavi.

Prvi milion napravio je sa 26 godina i nastavio da uvećava svoje bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičeg zbog ekonomske krize. Uspeo je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju, a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pogodnu devojku za brak. Treba mu kaže, “posebna osoba” koja može sa njim da provodi leta krstareći po Mediteranu, a zime na Alpima.

– Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj terapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem – kaže medijima Endi, dodajući da je uveren da će istinski biti srećan tek kada nađe srodnu dušu.

Dodaje da preduzetnički život znači usamljenost i da je svima potreban neko sa kim će podeliti sve dobro i loše i preispitati svoje izbore.

Šta Endi traži od partnerke? Ovako izgleda njegov spisak:

On je u potrazi za inteligentnom, jedinstvenom devojkom koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspela je u nečemu, šta god to bilo. Zatim kaže da bi to trebalo da bude žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla. Želi da pored sebe ima partnerku koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vežba pet puta nedeljno i da se ponosi svojim izgledom. Dodaje da ne bi trebalo da bude navučena na društvene mreže, koja ume da živi u stvarnom životu i da je žena koja je dostojna njegovog poverenja.

Na spisak dodaje i da treba da bude “kameleon” koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i zabavi za tinejdžere. Žena koja može da bude i ozbiljna i dete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave. Buduća gospođa Skot bi trebalo da voli šetnje, vodu, jedrenje i da ne izigrava princezu, već da se prilagodi uslovima.

Endi kaže i da želi ženu koja hoće da se skrasi i želi decu, ali takođe shvata i da se život ne završava sa decom i da porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.