Grad Trebinje
Izdvojeno Region

USUSRET SEZONI Pogledajte kolike su plate u Valamaru, od kuvara i konobara do recepcionera, sobarica…

Plate u vrhu sezone za stručna zanimanja kuvara, konobara i recepcionera u Imperialovim hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosit će između 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuvare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih pomoćnih pozicija, iznosit će između 1.000 i 1.200 eura neto

Kako navode u saopštenju, Imperial Riviera će u 2023. godini uložiti dodatnih 6 miliona eura u primanja radnika. Plate isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja – kuvare, konobare i recepcionere tako će u Imperial hotelima, kampovima i ljetovalištima iznositi između 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuvare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih pomoćnih pozicija, iznosit će između 1.000 i 1.200 eura neto.

Imperial će ove sezone zapošljavati gotovo 1.800 radnika, a ove godine nastavlja i s povećanjem broja radnika koji imaju cjelogodišnji posao i primanja, pa će tako do početka turističke sezone zaposliti dodatne radnike na neodređeno, a u mjeri aktivne politike zapošljavanja „Stalni sezonac“, koju Imperial provodi u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, zapošljava 300 radnika godišnje. Takođe, radnicima Imperiala će se nakon ljeta ponuditi posao tokom zime u hotelima na skijalištima u Austriji u sklopu Valamar grupacije.

“Imperial Riviera intenzivno radi na nizu projekata i aktivno se priprema za ovogodišnju sezonu, a to uključuje i realizaciju investicija od 32 milijuna eura kao dio ciklusa ulaganja Imperial Riviere nakon dokapitalizacije dubrovačkih hotela od strane Valamar Riviere i AZ mirovinskih fondova. Imperial je kompanija koja na prvo mjesto stavlja zadovoljstvo gostiju i svojih zaposlenika, što pokazujemo ulaganjem u podizanje kvalitete objekata i poboljšanjem uvjeta rada. I ove godine ćemo nastaviti s programima nagrađivanja naših zaposlenika kojima se osobito nagrađuju izvrsnost, zalaganje te izvanredni rezultati”, predsjednik Uprave Imperial Riviere, Alen Benković.

Kako bi dodatno poboljšao kvalitet života radnika u destinaciji u kojoj radi, Imperial nastavlja s provođenjem programa „Živi destinaciju“, gdje svim radnicima koji dolaze raditi iz drugih krajeva Hrvatske, osim kvalitetnog smještaja i prehrane omogućava popuste, a pruža i mogućnost korištenja zabavnih sadržaja, izleta i sportskih aktivnosti u destinaciji izvan radnog vremena – saopštili su iz Valamara.

Konkursi za zapošljavanje su već otvoreni, a svi zainteresirani za rad u Imperialu mogu se prijaviti putem web stranice https://www.dobarposaouvalamaru.com

Povezane vijesti

Nude smještaj, obroke, napredovanje, stimulacije… Poslodavci su široke ruke, pred sezonu svi su u potrazi za radnicima

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 17.4.2024. godine

admin

TAKSISTI, PRODAVAČI, SNIMATELJI… Pogledajte ponudu poslova u Dubrovniku i okolini

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 10.4.2024. godine

admin

JU ZZZ RS – Filijala Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 2.4.2024. godine

admin

Traže se snimatelji, montažeri, prodavači,vozači… Izdvojili smo poslovne prilike u Dubrovniku i okolini

admin

Komentar