Grad Trebinje
Ostali sportovi

Vaterpolisti Leotara na širem spisku reprezentacije BiH

U Podgorici od 08.07.-16.07.2023. godine održaće se Evropsko prvenstvo U15 za igrače do 15 godina.

Prvi put u istoriji BiH vaterpola nastupiće vaterpolo reprezentacija, koja je prvo šire okupljanje imala ovaj vikend u Sarajevu.

Na šire okupljanje su pozvana tri naša igrača, Marko Grgurević, Srđan Kurtović i Zarije Miladinović, te trener Nikola Lješković koji će biti dio stručnog štaba na prvenstvu.

Odrađena je provjera za 31 igrača do 15 godina. Naša tri igrača u konkurenciji sedam klubova iz Bosne i Hercegovine, su se pokazali u pravom svjetlu i na pravi način predstavljali naš klub.

Srđan Kurtović i Marko Grgurević su bili na zavidnom nivou i izborili uži spisak reprezentacije koji čini 20 igrača i za svoje mjesto će se boriti u narednom periodu gdje će 13 najboljih vaterpolista iz nase države da otputuje za Podgoricu. Uz njih sjajne partije u sparing mečevima, radu sa loptom te plivačkim umijećem je prikazao Zarije Miladinović koji ima svega 12 godina i koji će zasigurno biti jedan od glavinih igrača na sledećem EP.

Nadamo se odlasku naših igrača na EP jer to bi bio veliki uspjeh za sve u klubu, a najviše za sve sadašnje i buduće članove.

Komentar