Grad Trebinje
Republika Srpska

VESELO I UZ PJESMU Nova godina širom Srpske dočekana na otvorenom, slavilo se do jutra

Nova godina dočekana je na otvorenom širom Republike Srpske, a građani Bijeljine su je dočekali na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića uz grupu “Zana” i vatromet u ponoć.

Restorani, kafići, hoteli i drugi ugostiteljski objekti, koji su bili prepuni, radili su do ranih jutarnjih časova, jer je njihovo radno vrijeme tokom praznika, novogodišnje noći, bilo neograničeno.

Veliki broj građana, prema podacima iz turističkih agencija, najluđu noć su proslaviili u nekoj od evropskih i svjetskih destinacija.

Ipak, najveći broj Bijeljinaca odlučilo je da isprati staru i dočeka Novu godinu u svojim domovima, u krugu porodice i prijatelja.

Građani Trebinja i brojni gosti dočekali su Novu godinu na otvorenom u bašti hotela “Platani” uz koncert “OK benda“, dok u ostalim opštinama istočne Hercegovine nije bilo organizovanog dočeka.

Brojni Kotorvarošani i gosti iz susjednih opština dočekali su Novu godinu na otvorenom uz tradicionalni vatromet i dobru zabavu za koju su se pobrinuli braća Žderić i “Balkan haus bend”.

Načelnik opštine Zdenko Sakan čestitao je u ponoć Novu godinu građanima, poželjevši im da bude bolja i uspješnija od prethodne.

U toku novogodišnje noći bila je organizovana i podjela slatkiša za najmlađe, kao i kuvano vino za sve

U Šamcu su građani Novu godinu dočekali na gradskom trgu uz “Rušku i trio bend”, te vatromet u ponoć.Građanima je u ponoć Novu godinu čestitao načelnik opštine Đorđe Milićević, koji je poželio sugrađanima dobro zdravlje, sreću i sveopšti prosperitet.

Komentar