Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

Voditeljka pokazala kako izgleda: Ima dvoje djece i supruga koga krije od javnosti (Foto)

Marija je, naime, na Instagramu objavila dvije fotografije, jednu u pomenutoj kombinaciji, a drugu u vrućem tamnijem šortsu i pitala svoje pratioce koja objava im se više dopada. “Prezgodna si”, “Predivna žena”, “Svaka čast na izgledu”, neki su od komentara koji su uslijedili nakon njene objave.

Inače, Marija je 14 godina u braku i ima dvoje djece. Suprug Marije Savić Stamenić enigma je za domaću javnost, budući da ga voditeljka nikad ne eksponira na društvenim mrežama.

– U braku sam 14 godina, imam dvoje djece. Vuk ima 13, a Lena 10 godina. Oni su smisao mog života. Sve što radim, radim za njih – rekla je ona svojevremeno.

Ono što je takođe poznato, jeste da voditeljka rođena u Trebinju, upravo voli da boravi u Beogradu zbog svoje porodice, o čemu je jednom prilikom govorila, piše Blic.

– Zavoljela sam Beograd, to je divan grad, sigurno najlepši za mene, trenutno. Ali, opet, kada dođem kod mame i tate kući, tamo se osjećam ušuškano i stvarno dobro. Naravno, ovdje je moja porodica, moja djeca, moj suprug, volim da boravim u Beogradu. Ali, poseban je osjećaj kad odem u moju Hercegovinu. Ništa nije uporedivo sa tim – rekla je Marija Savić Stamenić, prenose mediji.

Povezane vijesti

Sindikat RiTE Gacko od Uprave ERS-a traži povećanje cijene rada

admin

BiH učestvuje u uvođenju sankcija protiv Rusije (Video)

admin

I Gačani krenuli na poklonjenje svetitelju: Na putu vjere i ljubavi 34 hodočasnika

admin

Đokić traži da RiTE “Gacko” smanji troškove i broj radnika

admin

POGORŠANA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U GACKU Načelnik uputio apel stanovništvu da se vakciniše

admin

Nove kuće za dvije porodice čiji su domovi stradali u požaru (Video)

admin

Komentar