Grad Trebinje
Video Trebinje

Vukanović ne ide na skup podrške Vučiću “Šta će Jelena Trivić i ostali lideri opozicije dobiti što će stajati pored Dodika u Beogradu“

Lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, ne ide na okupljanje građana 26. maja u Beogradu, na koje ih je pozvao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je obrazložio, Za pravdu i red ostaje dosljedna i principijelna i neće se miješati u izbore, politička dešavanja u Srbiji.

– Smatramo da su međusobna miješanja i podrške vlasti nekorektni jer narod u Srpskoj i Srbiji treba da odluči ko će biti vlast bez miješanja, tutora i nametanja sa strane. Ne idemo na skup opozicije niti podrške Vučiću, ni ranije nismo prihvatili ničiji poziv i smatramo da je to najkorektnije – objavio je Vukanović na svom blogu.

Istovremeno, zamjera liderima opozicije u Srpskoj koji u Beogradu planiraju da stoje uz Milorada Dodika.

– Prvo sinoć Jelena Trivić, a potom danas i Milorad Dodik, vjerovatno narednih dana i preostali lideri parlamentarnih stranaka, velika većina sigurno, najavljuje dolazak sa pristalicama na miting podrške Vučiću 26. maja u Beogradu, utrkuje se da se dodvore predsjedniku Srbije. Nisu nam jasni takvi stavovi, šta će Jelena Trivić i ostali lideri opozicije koji odu dobiti što će stajati pored Dodika u Beogradu, uz to će oni biti statisti, a Dodik držati govor, ali to oni trebaju objasniti svojim pristalicama – smatra Vukanović.

Slobodan Popadić/srpskainfo.com

Komentar