Grad Trebinje
Trebinje

Vukanović se “pohvalio” hrpom koverata koje mu je donio poštar “Bilo bi posla za cijelu advokatsku kancelariju”

Narodni poslanik Nebojša Vukanović dobio je zanimljivu pošiljku sastavljenu od hrpe koverata sa raznim presudama i žalbama, pa je odlučio da to objavi i na svom blogu.

Poštar Miloš danas popodne mi je, uz skupštinske materijale za sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske, na kućnu adresu isporučio rekordnih 11 koverata od različitih sudova, od Ustavnog, Vrhovnog, Okružnog do presuda Osnovnih sudova u Tesliću, Loparama i Trebinju. U šali dobri Miloš reče da je pola torbe za mene, a polovina ostatku Zasada, te da nije znao da ima ovoliko različitih nijansi boja sudskih pošiljki i koverata – naveo je Vukanović.

Dodao je da je žurio na sjednicu pa nije imao vremena da čita sve presude, žalbe, predstavke, dopise i odgovore.

– Ali bi bilo dosta posla i za cijelu advokatsku kancelariju, a ne za mene laika koji se brani sam. Valjda ne isteknu rokovi dok se vratim sa sjednice, ali sve će doći na svoje i nema popuštanja pred pritiskom moćnika i kafkijanskim procesima njihovih poslušnika, korumpiranih kadija – napisao je Vukanović.

Na kraju je citirao Petra Petrovića Njegoša i njegove stihove iz Gorskog vijenca “Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može”, do konačne pobjede, dodao je Vukanović.

srpskainfo.com