Grad Trebinje
Video Zanimljivosti

“ZA MOJ IZGLED JE ZASLUŽNA GENETIKA” Oglasila se apotekarka Ana koja je zapalila mreže (Video)

Apotekarka Ana Milanović (45) iz Kragujevca čiji snimci se dele društvenim mrežama, vrlo brzo je privukla veliku pažnju javnosti zbog svog atraktivnog izgleda. Video snimci na kojima u apoteci peva numere koje, simbolično, imaju veze sa lekovima i bolovima su, kako kaže, samo šala i predah od posla.

Ova Kragujevčanka već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove koji su zapalili srpsku javnost, njena je, jer je, kako navodi, kasnije završila i farmaciju, piše “Telegraf“.

– Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u kovid centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja, te smo šalu morali da prenesemo na društvene mreže – započinje Ana priču.

Ona navodi da je upravo to bio cilj njenih klipova, a ne ismevanje ili omalovažavanje profesije koju voli. Kao neko ko se više od godinu dana nalazi na prvoj liniji borbe protiv kovida, Milanovićeva navodi da je i sama preležala virus, i to na nogama, kao i da drugu opciju sem vakcina – nemamo.

Kada je počela da snima kratke video sadržaje na TikToku, nije ni mogla da sluti da će privući tako veliku pažnju ne samo javnosti, već i medija.

– Naravno da sam za vakcinaciju, kao zdravstveni radnik. Sve i da nije efikasna, kako neki tvrde, mi nemamo drugi izbor sada. Imala sam koronu, a da nisam ni znala. Nismo uzimali godišnji odmor, borili smo se za pacijente – ističe Ana.

Ana podseća da je Kragujevac u jednom trenutku bio jedno od najvećih žarišta korona virusa u Srbiji, te da je svo medicinsko osoblje preumorno.

– Čini mi se da prva dva meseca, kada je krenula korona, nismo viđali svoje porodice, bili smo u karantinu, u jednom hotelu. Prali ruke non stop, bili jako uplašeni jer ništa o kovidu nismo znali – priseća se ona.

Milanovićeva, kao apotekarka, preporučuje unos vitamina C i cinka kao najbolji način da ojačate imunitet.

Inače, kako kaže, za njen izgled zaslužna je genetika, jer za vežbanje i teretanu i nema vremena.

– Doduše, mnogo radim, i u Kliničkom centru, i u svojoj apoteci, plus kućne obaveze koje ima svaka žena – navodi Ana, koja je, inače, majka jednog dvadesetpetogodišnjaka.

Ova privlačna apotekarka na TikToku trenutno ima oko 47.000 pratilaca koji se ne libe da joj u komentarima ispod videa ukažu na njen seksepil.

Povezane vijesti

OGLAS: Ljekarne Prima Pharme u Dubrovniku šire svoj tim

admin