Grad Trebinje
Hercegovina

Zajedno i složno od oktobra radićemo u korist naše Srpske i svake njene lokalne zajednice

– Pobjeda nad korupcijom, politička stabilnost, bolje zdravstvo, obrazovanje, rješavanje problema boračke populacije bile su teme koje su najviše interesovale građane Bileće, a za koje mi imamo konkretna rješenja u našem Programu obnove Republike Srpske.

– Bivša SNSD-ova vlast je, nažalost, finansijski opustošila Bileću i trebaće mnogo truda i energije da se stanje popravi, ali uspjećemo. Zajedno, složno od oktobra, radićemo u korist naše Republike Srpske i svake njene lokalne zajednice. Bez obzira ko činio lokalnu vlast, imaćemo isti pristup, a ne kao što sadašnja republička vlast kažnjava opštine u kojima na vlasti nije njihova politička struktura – rekla je narodni poslanik Jelena Trivić tokom sinoćnjeg skupa „Razgovor sa građanima“ u Bileći.

Trivićeva je rekla da postoji nekoliko oblasti na koje će se obratiti posebna pažnja:

– Pobjeda nad korupcijom, politička stabilnost, bolje zdravstvo, obrazovanje, rješavanje problema boračke populacije bile su teme koje su najviše interesovale građane Bileće, a za koje mi imamo konkretna rješenja u našem Programu obnove Republike Srpske. Pored ekonomskog napretka, ovo smo postavili kao prioritete za rješavanje – navela je Trivićeva dodavši da je pitanje putne infrastrukture jedno od prvih koje u Hercegovini mora biti riješeno, jer je to jedan od osnovnih preduslova za razvoj potencijala ove regije.

Narodni poslanik Ljubiša Кrunić je naveo da je prethodna vlast dovela Bileću u status najnerazvijenije opštine u Republici Srpskoj:

– Časni i pošteni načelnik Veselin Vujović se lavovski bori da se stanje u Bileći dovede u red, ali republička vlast uporno nastavlja da opstruiše ovu opštinu. Čitava Hercegovina je u potpunosti zapostavljena, iako imamo sve resurse za dobar život. Od oktobra ćemo zajedno i složno raditi čitava Republika Srpska konačno postane mjesto u kojem se slobodno živi, radi i koje se razvija – poručio je Кrunić.

– Ja sam čovjek koji je stalno sa narodom, i zato mogu da kažem da je narod u Jeleni prepoznao pobjednika – rekao je načelnik opštine Bileća Veselin Vujović obraćajući se okupljenima.
Skupu su se takođe obratili predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Bileća Mladen Tepavčević i odbornik PDP-a u Skupštini opštine Bileća Novak Inić.

Komentar