Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

Pronađite svoj sledeći posao na posao.hr. portalu. Pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ove sedmice i započnite novu karijeru!

Praonica Plat d.o.o. traži Voditelja praonice rublja (m/ž) u Zvekovici (Cavtat). Posao uključuje organizaciju i nadzor rada, usklađivanje smjena te brigu o nabavi potrošnog materijala i analizu troškova. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Home Plus d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske. Posao uključuje dostavu robe, a mogući su radni odnos na određeno vrijeme i stalni radni odnos. Tražene kvalifikacije uključuju spremnost za rad na terenu, pouzdanost, odlučnost te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

Studenac d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje sortiranje robe, utovar, istovar i brigu o skladištu. Potrebna je NKV ili SSS i odgovornost u radu. Nudi se redovita primanja, stimulacije, plaćeni prijevoz i dodaci za rad nedjeljom, božićnica te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

Praonica Plat d.o.o. traži Voditelja praonice rublja (m/ž) za rad u Zvekovici (Cavtatu). Posao može biti u stalnom radnom odnosu ili na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Prodajnog savjetnika u T-Centru (m/ž) za rad u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Zadru i Velikoj Gorici. Nude se stimulativna primanja i bonusi, rad u vodećoj telekom kompaniji s naprednim uslugama i tehnologijama te mogućnosti stručnog i osobnog usavršavanja. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. traži Agenta u službi za korisnike na talijanskom jeziku (m/ž) za rad u Puli, s mogućnošću rada od kuće. Posao uključuje pružanje tehničke podrške za ADSL i telefon. Nudi se ugovor na 6 mjeseci s mogućnošću obnove, fleksibilno radno vrijeme od 8 do 22 sata s dva slobodna dana, obuku, mogućnost rada od kuće te podršku i timski rad. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Potrebna je SSS, radno iskustvo na instalacijama centralnog grijanja te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se odlična satnica, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Tehničara za izgradnju i održavanje telekomunikacijske infrastrukture za rad od Zadra do Dubrovnika, uključujući otoke. Nude ugovor na neodređeno, naknadu za putne troškove i prehranu, sufinanciranje vrtića, božićnicu, uskrsnicu, regres, pametni telefon i poslovnu tarifu. Potrebna je SSS tehničkog smjera i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Srećno!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Komentar