Grad Trebinje
Republika Srpska Video

Zoran Milanović potvrdio ono što smo svi znali (Video)

“Od Pelješkog mosta preko Trgovske gore, do Dervente, zalaganja za treći entitet, ispijanja rakije na imanju sa Milanovićem nakon njegove posjete Jajcu i slavljenja zločinačke akcije Maestral, i najtragičnijeg čina za srpski narod, predaje Jasenovačke građe. Ima još za nabrajati, ali sve je jasno. Dodik je uvijek svoje lične interese stavljao iznad narodnih, državnih, iznad interesa srpskog naroda i Republike Srpske”.

“Zoran Milanović priznao ono što smo znali, a to je da je uz dozvolu Dodika i režima dodijeljivao ordenje pripadnicima HVO u Derventi”, saopštila je Jelena Trivić iz Narodnog fronta.

Sramotu i poniženje koje nam Dodik svakodnevno servira, iz svojih ličnih interesa i snishodljivosti hrvatskim interesima, teško da, kaže ona, bilo ko može da prihvati, shvati, podnese, zaboravi nikad. 

“Od Pelješkog mosta preko Trgovske gore, do Dervente, zalaganja za treći entitet, ispijanja rakije na imanju sa Milanovićem nakon njegove posjete Jajcu i slavljenja zločinačke akcije Maestral, i najtragičnijeg čina za srpski narod, predaje Jasenovačke građe. Ima još za nabrajati, ali sve je jasno. Dodik je uvijek svoje lične interese stavljao iznad narodnih, državnih, iznad interesa srpskog naroda i Republike Srpske”, naglasila je Trivićeva i dodala:

“Njegova (Dodikova) jučerašnja navodna manifestacija sile i sramni govor u Donjoj Gradini, čime je po ko zna koji put pogazio žrtve genocida u Jasenovcu, su tek blijedi pokušaj prikrivanja činjenice da je uvijek radio za hrvatske interese zbog svojih ličnih, uglavnom finansijske prirode”.

Prema njenim riječima, i danas se lični interesi Dodika stavljaju u kontekst pitanja o imovini.

“Ne treba trošiti puno riječi i redova objašnjavajući zašto se na ovakve Dodikove pozive ne treba odazivati i biti statista u njegovim igrama”, zaključila je Jelena trivić iz Narodnog fronta.

Komentar