Grad Trebinje
Izdvojeno Video Trebinje

Žurka u bijelom, poznati gosti, torta na tri sprata i trubači: Ovako je Nataša Ninković proslavila 50. rođendan (Video)

Rođendan Nataše Ninković slavio se u Trebinju

Jubilarni pedeseti rođendan Nataša Ninković obilježila je spektakularnom žurkom u bijelom, koju je organizovala u rodnom Trebinju.

Uz lijepu glumicu tu su bili i njeni najvoljeniji, suprug Nenad i sinovi Luka i Matija, ali i brojne kolege i prijatelji.

Nataši su preko društvenih mreža, uz fotografije sa slavlja, rođendan čestitali i kumovi, Nela Mihailović sa suprugom Vladimirom Petričevićem, kao i Sloboda i Vojin Ćetković.

„Kakva predivna noć, kakvo slavlje povodom kuminog rođendana“, napisala je Nela, koja je sa Natašom nerazdvojna još od studentskih dana.

Ovo je, ujedno, bila rijetka prilika da vidimo kako izgledaju sestre Petričević i Ćetković. Zanimljivo je da, iako su bliznakinje, Vera i Mila ne liče. Štaviše, jedna je preslikana mama, dok druga liči na Vojina.

 

Slavljenica je svijećice gasila uz pomoć porodice dok su joj okupljeni pevali čuveni hit „Poslednje igre leptira“ ‒ „A gde je Nataša“. Kao što i priliči tako važnom povodu, torta je bila veličanstvena, na tri sprata, a nije izostao ni vatromet.

Posebno iznenađenje bio je dolazak orkestra Dejana Petrovića.

‒ Na prvi pogled reklo bi se da je nemoguće da se 12 muzičara pojavi neprimećeno, ali uz pomoć Natašine porodice i prijatelja uspeli smo da joj priredimo nesvakidašnje rođendansko iznenađenje ‒ poručio je proslavljeni trubač. ‒ Draga Nataša, želimo ti puno sreće i zdravlja, i da nam sijaš kao do sada još sto godina.

Komentar