Republika Srpska

Borenović: Smutljivci iz SNSD znaju jedino da proizvode kriminal i plasiraju neistine


Predsjednik PDP Branislav Borenović odbacio je optužbe bivšeg visokog funkcionera te stranke, Slavka Vučurevića ističući kako je jasno da iza “hajke” na njega i stranku stoji SNSD.

Vučurević koji je juče obavijestio javnost da napušta stranku iznio je niz teških optužbi na PDP, među kojima su i uzimanje ogromnih suma novca za određene pozicije, te da pojedini članovi rukovodstva imaju stanove u Velikoj Britaniji.

Tim povodom danas se oglasilo Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD Trebinje koje je pozvalo nadležne institucije da rukovodstvo PDP “bude pritvoreno dok se ne dokumentuju navodi o njihovom kriminalu i korupciji, a Centralnu izbornu komisiju BiH da se ovoj stranci zabrani djelovanje u BiH”.

Borenović ističe da je nakon ovoga potpuno jasno da iza “užasnih laži Slavka Vučurevića, koje graniče sa naučnom fantastikom, stoji upravo SNSD”.

– Iznenađuje jedino što su kreativnost u smišljanju konstrukcija podigli na malo viši nivo, dodajući triler elemente neistinama kojima godinama pokušavaju da se bore protiv PDP – kaže Borenović.

On dodaje da će sve što su prethodna dva dana izgovorili i Vučurević i njegovi režimski partneri morati da objašnjavaju pred sudom.

– Za ove morbidne laži, tužbe za klevetu će biti podnijete. Smutljivci iz SNSD znaju jedino da proizvode kriminal, korupciju i plasiraju gnusne neistine, protiv čega se mi borimo i protiv čega ćemo se izboriti svim legitimnim sredstvima – poručio Borenović.

srpskainfo.com


Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više