Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Davidovićeva posjetila višečlanu porodicu Milojević

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović danas je višečlanoj porodici Milojević iz Trebinja uručila hranu, pelene za bebe i bijelu tehniku, te obećala pomoć resornog ministarstva i u narednom periodu.

“Kontaktirali smo porodicu i ono što su oni iskazali kao osnovnu potrebu mi smo danas donijeli. U narednom periodu ćemo se dogovoriti da im pomognemo ukoliko im je potrebna finansijska ili pomoć u drugom obliku”, rekla je Davidovićeva Srni.

Ona je navela da je današnja posjeta Milojevićima, koji imaju devetoro djece, u okviru aktivnosti koje sprovodi Vlada Republike Srpske, odnosno Ministarstvo porodice, omladine i sporta.

Davidovićeva je dodala da joj je drago što je imala priliku da vidi da je riječ o porodici koja živi lijep, harmoničan porodični život, u kojoj su djeca zdrava i dobra.

Ona je navela da će predstavnici resornog ministarstva pokušati da posjete što više višečlanih porodica u Srpskoj i da im pomogne bilo da je riječ o finansijama, zaposlenju.

Otac devetoro djece Aleksandar Milojević rekao je Srni da mu podrška od Ministarstva znači mnogo, te izrazio zahvalnost za uručenu donaciju.

Milojević je rekao da je zaposlen u preduzeću “Hidroelektrane na Trebišnjici”, da se bavi i poljoprivredom, te naglasio da uz slogu i rad nije teško izdržavati porodicu.

Njegova supruga Ilijana kaže da se porodični život uspješno organizuje uz uzajamnu pomoć supruga i djece.

Ona je dodala da je njihova porodica naišla na podršku gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, koji joj je obezbijedio posao, te izrazila zahvalnost za to.

Porodica Aleksandra i Ilijane Milojević iz Trebinja ima četiri dječaka i pet djevojčica, najstarije ima 15 godina, dok su najmlađe bliznakinje koje imaju četiri mjeseca.

SRNA