Grad Trebinje
Hercegovina

Detalji nestanka policajca: Pronađen vezan, bio kidnapovan?

Službenici Policijske uprave Trebinje su kasno sinoć, oko 22 časa, pronašli policajca Miloša Grahovca iz Nevesinja za kojim se tragalo od srijede 25. maja. Policajac je pronađen u mjestu Divin, nedaleko od mjesta Plani, gdje su pronašli njegov automobil nakon što je za njim krenula potraga.

Grahovac je pronađen živ i zdrav, ali je zbog iscrpljenosti vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu Nevesinje na hopitalizaciju, odakle jutros sazbnajemo da je dobrog zdravstvenog stanja.

On je, prema nezvaničnim saznanjima, bio zavezan, odnosno, zavezane su mu bile noge i jedna ruka, ali, kako smo takođe nezvanično saznali, po tijelu nema modrica od udaraca.

Šta se sve dešavalo i da li je Grahovac kidnapovan za sada niko ne želi da komentariše, a u Policijskoj upravi Trebinje, čiji je veliki dio pripadnika bio angažovan na traženju svoga kolege, izričiti su da ne žele davati izjave dok se ne sprovede detaljna istraga.

S obzirom da je teren Divina dva puta detaljno pretražen sve više se govori o tome da je bio kidnapovan i vezan, te da je na mjesto na kome su ga pronašli izbačen malo prije nego je pronađen.

Na nasilno odvođenje, prema nezvaničnim saznanjima, ukazuju i tragovi oko njegovog automobila.

V.D./Nezavisne novine

Komentar