Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Detalji saobraćajne nesreće u Trebinju: Poginuli vozač i suvozač, četiri Trebinjke teže povrijeđene

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Tulje u Trebinju juče poginule su dvije osobe, četiri Trebinjke su teže povrijeđene, a jedna osoba lakše, rečeno je Srni u trebinjskoj Policijskoj upravi.

Poginule su osobe čiji su inicijali N.S. i M.K, a teže su povrijeđene A.A, A.G, S.G i T.B. koje su smještene u trebinjsku bolnicu.

Iz Policijske uprave Trebinje ranije je saopšteno da se u trenutku nesreće lice čiji su inicijali M.K. nalazilo se na mjestu suvozača i preminulo je na licu mjesta, dok je lice N.S. koje je upravljalo automobilom “reno tvingo”, preminulo na putu do bolnice.

Drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći je automobil “opel vivaro” kojim je upravljao A.P. iz Trebinja. On je prevezen u trebinjsku bolnicu i nije životno ugrožen.

U tom automobilu su se nalazile i četiri Trebinjke koje su teže povrijeđene, rekli su u policiji.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje juče su izvršili uviđaj na mjestu udesa pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva.

U Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno je da su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Trebinje – Ljubinje, koja je policiji prijavljena juče u 5.45 časova, poginuli su muškarac iz Banjaluke i žena iz Brčkog.

SRNA