Grad Trebinje
Republika Srpska

Dodik: Pobijedićemo PDP i SDS, i Ameriku i Britaniju i Zelene u Njemačkoj

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas da će njegova stranka pobijediti na oktobarskim izborima te da je on vojnik stranke i RS.

– Ja sam vojnik ove partije i vojnik RS. Namjerno govorim o terminu vojnik, jer ima i nekih koji su veoma zlonamjerni i oni svaku vrstu termina zloupotrebljavaju, ali takvo je vrijeme danas – naveo je Dodik.

Dodik je kazao da su sve prethodne godine bile dobre za RS.

– Oni drugi nemaju ništa drugo da govore sem da smo mi nešto sklonili ili radili, pokrali. Kao da se ovdje ništa nije dešavalo. Naravno, sve su to laži – rekao je Dodik.

Zatim je PDP i SDS optužio da su izdajnici, a zatim je dodao da je veoma važno, iz niza razloga i potrebe za kontinuitetom, da na funkciji predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH budu ljudi iz SNSD i koalicije.

Mi smo partija kontinuiteta, naša koalicija je koalicija kontinuiteta, zato se moramo okupiti i biti zajedno – poručio je Dodik.

On je istakao da će izbori biti održani i da će pobijediti.

– Pobijedićemo PDP i SDS, i Ameriku, Veliku Britaniju, kao i predstavnike političke opcije zelenih u Njemačkoj – zaključio je Dodik.