Grad Trebinje
Region

DOSAD NEVIĐENO Na petom protestu okupio se najveći broj građana (Video)

Na petom protestu “Srbija protiv nasilja” okupio se najveći broj građana, neviđen do sada. Mnogi kažu i veći nego 5. oktobra 2000. godine.

More ljudi preplavilo je prostor od Narodne skupštine do Predsedništva, a čak ni dronom nije mogao da se vidi ni početak ni kraj kolone.

Da li će opet režimski mediji i vlast reći da je bilo od 9.000 do “maksimalno” nešto više od 12.000 građana?

Jasno je da je narodu dosta uvreda, psovki, tabloida, rijalitija, kiča, šunda, Pinka, Hepija, Informera, poniženja, potcenjivanja, nasilja, rijalitija, nemorala, bahatosti vlastodržaca…

Iz protesta u protest naroda je sve više na ulici, a vlast nema rešenje kako da “ugasi” nezadovoljastvo građana. Jedino im preostaje da ispune zahteve…

FOTO: ATA Images

Podsetimo, skup “Srbija protiv nasilja”, peti po redu, održao se 3. juna u centru Beograda. Građani prestonice, ali i cele Srbije izašli su na ulicu kako bi se borili protiv nasilja, protiv negativnog uticaja rijaliti programa, za svoju decu i za neku pravedniju i bolju Srbiju.

Protest se održavao tačno mesec dana posle pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u kojoj je stradalo devetoro dece i obezbeđenje. 

FOTO: Direktno.rs

Nakon obraćanja govornika, građani su se uputili ka Predsedništvu Srbije, gde su napravili prsten.

FOTO: Direktno.rs

Komentar