Grad Trebinje
Region

Hakeri uputili pretnje građanima Srbije (FOTO)

Za sada nepoznata osoba preti građanima Srbije i predstavlja se kao član grupe Anonimus, najavljajući osvetu zbog navodne otvorene podrške Rusiji u njihovim ratnim akcijama prema Ukrajini. Video snimak pretnje obrisan sa Tvitera.

FOTO: Printscreen/Tviter
FOTO: Printscreen/Tviter

A dojave o bombama ne prestaju. Samo u toku jučerašnjeg dana pretnje o postavljenim bombama je poslato na adrese više od 90 osnovnih i srednjih škola, a danas su pristigle i četiri nove dojave.

Da je cela stvar otišla predaleko govori i preteći sadržaj u okviru snimka koji se pojavio nedavno na Tviteru a koji je okačio korisnik koji se predstavlja kao jedan od pripadnika poznate hakerske grupe Anonimus, pišu beogradski mediji.

– Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas – čuje se na snimku koji je obrisan.

Komentar