Grad Trebinje
Hercegovina

Jedinstvom Srba do mandata u Gradskom vijeću

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da koalicija “Ostajte ovdje- Zajedno za naš Mostar” djeluje jedinstveno i nada se da će poslije izbora 20. decembra ući u Gradsko vijeće Mostara.

“Naša koalicija je položila ispit u Mostaru i djelovala jedinstveno, u interesu našeg naroda. Vjerujem da će to dati rezultate i da ćemo u lokalnom parlamentu imati naše predstavnike, što je primarni cilj”, rekao je Šarović poslije sastanka sa nosiocem liste Veliborom Milivojevićem i kandidatima.

Šarović je najavio da će se svi zajedno raditi i u narednoj sedmici kako bi rezultat bio što bolji, te je pozvao Srbe u Mostaru da izađu na izbore i podrže listu “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar”.

“Vjerujem da će ovaj duh dati svoje rezultate. Iza nas je i Srpska pravoslavna crkva, koja je vrlo važan faktor i za povratak naših ljudi, i za jedinstvo”, istakao je Šarović.

Nosilac liste “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” Velibor Milivojević naglasio je da je veoma važno jedinstvo koje je postignuto u Mostaru.

“Stranački lideri i predstavnici institucija Republike Srpske poručili su nam da će jedinstvo koje je postignuto da se održi i u budućnosti. Nadam se da će naš cilj biti postignut i da ćemo ući u Gradsko vijeće”, dodao je Milivojević.

On je naglasio da Mostar treba biti istinski multietnički grad i da Srbi treba da zauzmu svoju ulogu.

Milivojević je istakao da mostarski Srbi i u budućnosti očekuju podršku stranaka i institucija Republike Srpske.

Šarović je zajedno s Milivojevićem u Mostaru obišao dvije porodice sa djecom, kojima su uručili simbolične poklone.

SRNA

Povezane vijesti

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin

Glavni odbor SDS-a odlučio: Šarović kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH

D D

Šest neprijavljenih nekretnina Šarovića u Beogradu: Dok predsjednik SDS poriče da ih ima, njegova supruga tvrdi suprotno

admin

Republici Srpskoj prijeti potpuni ekonomski slom

admin

PODRŠKA VUKANOVIĆU Šarović poručio da DNS sam bira svoj put

admin

Za Srbe u Mostaru ponovo nema mjesta u javnom sektoru (VIDEO)

admin