Grad Trebinje
Video Region

Karleuša u Hit tvitu: Glumci su “bijesni” nemaju pravo da protestuju (Video)

Pop folk pevačica Jelena Karleuša večeras je na televiziji Pink u emisiji „Hit Tvit“ istakla da povodom protesta „Srbija protiv nasilja“ treba da se spušta lopta i da se ne daje na značaju.

Ona je dodala da je apsurd da se od tragedije napravi meta na predsednika i da je to bizarno, prenosi N1.

„On je toliko sposoban u svom poslu, da opozicija praktično ne postoji. Njega narod voli i bez njega ne znam da li bi SNS imao toliku podršku“, istakla je pevačica.

Naglasila je i da će ona šetati na oba skupa, svaki dan ako treba, i da podrži svakog protiv nasilja.

„Ali, budem li čula i jednu političku parolu, vi ste bagra“, naglasila je Karleuša koja je okrivila N1 da šalje lošu sliku u svet.

Ona je upitala kako opozicija sme da prisvaja bilo koga ko je izašao da protestuje i kako N1 sme da šalje poruku svetu da se tako lako zavadimo u momentu ovakve muke.

„Mi smo narod paradoksa. Glasamo za Vučića, pa izađemo da protestujemo protiv njega. Protiv Zadruge smo, a ovo najgledanija televizija.Bilo kakve političke poruke na ovakvim skupovima su maslo profitera i bagre – poručila je Karleuša.

Ona kaže da narodu fali da ne bude toliko paradoksalan.

– Cilj su nam uvek pogrešni ljudi. Kriviti vlast i predsednika za delo dvojice psihopata je u najmanju ruku degutantno – istakla je Karleuša.

Govoreći o navodima opozicije da je Vučić diktator, Karleuša je rekla da on izgleda nije dobar diktator.

„Kad ga svi blate, ajde i ja. Ja da sam predsednik ne bih dozvolila da me neka televizija svakodnevno blati. Izgleda da nije ni dobar diktator“, istakla je.

Država preko Telekoma finansira mnoge serije, nikada se nije snimalo više serija i ja ne znam odakle pravo glumcima koji lepo žive da demonstriraju, – dodala je.

Proslavljeni košarkaški as Dejan Tomašević je porodicama stradalih izjavio saučešće i dodao da kao otac četvoro dece saoseća sa njihovim bolom.

– Ovo je situacija u kojoj treba da budemo jedinstveni. Više bi trebalo da se pojavljuje struka, a menje političari koji dele lekcije. Najbitnije je da pre svega pomognemo porodicama, a onda da učinimo da se ne ponovi – istakao je Tomašević.

Komentar