Grad Trebinje
Region

Krivokapić: Ja sam u životu izdavao samo naučne radove, šta su izdali “profesionalni Srbi i Crnogorci” znaće se vrlo brzo

Vlada Crne Gore i ja kao njen predsjednik potpuno smo opredijeljeni za očuvanje i razvoj Crne Gore, njeno ekonomsko jačanje i dobrobit svih naših građana, poručio je premijer Zdravko Krivokapić reagujući na optužbe jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića da je izdajnik.

Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina – naveo je Krivokapić – prenijela je Služba za odnose sa javnošću Vlade Crne Gore.

Dodao je da on ima obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore, te da nema dugove ni prema kome “sa ove ili sa one strane” i da neće dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve.

– Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali ”profesionalni Srbi” i ”profesionalni Crnogorci”, znaće se vrlo brzo – naveo je Krivokapić.