Grad Trebinje
Region

Krivokapić: Lideri DF-da ne izmišljaju priče, šta će biti kada se otkrije ko se tajno sastajao sa Đukanovićem

“Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om su iz domena psihologije: više govore o nečijim propalim nego mojim stvarnim planovima”

Premijer Zdravko Krivokapić poručio je liderima Demokratskog fronta “da ne izmišjaju priče jer šta će biti kada se otkrije ko se i zaista tajno sastajao protekle tri decenije Milove vlasti”.

Krivokapić je za “Blic” kazao da se smišljeno stvara vještačka tenzija i da sve izjave posljednih dana imaju samo jedan cilj, pokušaj da se oslabi trenutna vlada i njen uticaj među građanima Crne Gore.

“Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om su iz domena psihologije: više govore o nečijim propalim nego mojim stvarnim planovima. Кad Andrija Mandić kaže da se tajno sastajem sa Đukanovićem, očigledno sudi po sebi. Mnogima u Crnoj Gori bilo bi bolje da ne izmišljaju priče o mojim tajnim sastancima sa Đukanovićem, jer šta će biti kada se otkrije ko se tajno sastajao sa aktuelnim crnogorskim predsjednikom protekle tri decenije”, kazao je Krivokapić za Blic.

Dodao je da, “kažu da nema ničeg tajnog što neće postati javno – zato bi mnogima bilo bolje da paze kakve konstrukcije iznose”.

“Insistiranje Mandića da sam se tajno sastao sa Đukanovićem, iako dobro zna da je taj sastanak bio javan da javniji ne može biti, isključivo je u funkciji prikrivanja činjenice da je njegov politički saborac Milan Кnežević juče nakon sastanka sa mnom u samo 60 sekundi iznio dvije neistine. Možda je on to radio i ranije, ali je juče konkretno i nedvosmisleno uhvaćen u širenju neistina”, rekao je za Blic Krivokapić.

Povezane vijesti

Đukanovići skrivali vlasništvo u više od pet država (Video)

admin

Građanski pokret URA poslao poruku DPS-u

admin

Premijer Crne Gore u Trebinju na promociji knjige o mitropolitu Amfilohiju i episkopu Atanasiju

admin

Krivokapić: Vlada veliko razočaranje za treće strane jer su mislile da bi moglo doći do promjene spoljnopolitičkog kursa

admin

Eparhija ZHiP upisana u Jеdinstvеnu еvidеnciju vjеrskih zajеdnica CG

admin

Krivokapić poručio Mandiću “Srpski narod nije tvoja prćija”

admin