Grad Trebinje
Region

Krivokapićev kabinet: Rušenje Vlade jedina uspješna politička misija Mandića

Iz kabineta Zdravka Krivokapića, predsjednika Vlade u tehničkom mandatu, saopšteno je da “iako su postavljena konkretna pitanja, koja u potpunosti demaskiraju sraman pokušaj DF-a da podvale predsjedniku Vlade navodno slanje vojnika u Ukrajinu na sjednici koja nije ni održana, te “principijelnost” DF-a po pitanju spoljnopolitičkog kursa, dobili smo zaključak u kome se uloga Andrije Mandića izjednačava sa mitropolitom Amfilohijem”.

– Ako je predsjednik Vlade bio “anoniman profesor”, zašto je onda tako skromni i do tada poznati višedecenijski opozicionar Andrija Mandić sebe postavio na začelje liste?

Ako je to uradio sa mitropolitom Amfilohijem, ispostavlja se da je to bila pobjednička strategija, makar i privremeno, dok se isti Mandić nije aktivirao sa začelja poslaničke liste sa svojom novom misijom.

Poslije višemjesečnih napora da uruši Vladu koju su glasali njegovi poslanici, to je jedina uspješna politička misija profesionalnog političara Andrije Mandića, koji se kao niko do sada trudio da pruži alibi za prekrajanje izborne volje, svom partneru sa zajedničkih druženja, čak i van granica Crne Gore- ističu iz kabineta.