Grad Trebinje
Izdvojeno Republika Srpska

Krunić o boravku Trišić Babić u Parizu “Dok druge naziva soroševcima, Dodikovi najbliži saradnici obilaze konferencije”

Licemjernost politike Milorada Dodika i SNSD, odnosno činjenica da jedno pričaju, a drugo rade, još jednom je izašla na vidjelo nakon što je njegova savjetnica Ana Trišić Babić prisustvovala konferenciji u Parizu koju su organizovali Atlantski savjet, organizacija koja ima najbliže veze sa NATO savezom i Fondacija za otvoreno društvo, koju finansira Džordž Soroš.

Dok Dodik druge naziva „soroševcima“, aludirajući tako na tobožnje izdajništvo, zapravo njegovi najbliži saradnici obilaze Soroševe konferencije , rekao je poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Ljubiša Krunić.

On kaže da to nije ništa čudno, ako se sjetimo stare narodne izreke da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Podsjeća da ova epizoda ima isti „rukopis“ kao i činjenica da se Dodik koliko juče pohvalio da BiH nikada neće uvesti sankcije Rusiji, a u stvarnosti BiH već gotovo tri mjeseca primjenjuje sve sankcije protiv Rusije i da je on kao član Predsjedništva BiH očigledno htio da sakrije tu činjenicu od naroda.

– Nije čudno, jer su nam dobro poznate njihove prijašnje aktivnosti, ali je dvolično dok narodu plasiraju drugu priču. Trišić Babić je dugogodišnja NATO lobistkinja, koja je otvoreno zagovarala NATO integracije, dok su njena stranka i šef lično, pod plaštom neutralnosti i velikih priča protiv ove alijanse, zapravo činili sve korake ka pristupu u članstvo NATO saveza. Sjetićemo se pisma tadašnjeg srpskog člana Predsjedništva BiH, Nebojše Radmanovića, upućenog generalnom sekretaru NATO, u kojem zagovara članstvo „sa našim prijateljima Hrvatskom i Albanijom“, kako je naveo, a ne treba ni podsjećati da, otkad je Milorad Dodik član Predsjedništva, u štab NATO saveza redovno idu Nacionalni godišnji planovi za članstvo u ovoj organizaciji. Zanimljivo je i da Dodikova saradnica prisustvuje ovoj konferenciji u jeku ukrajinske krize nastale zbog odnosa Rusije i NATO, a Dodik se, s druge strane, očigledno lažno kune u prijateljstvo Rusiji – naveo je Krunić.

On kaže da ni njihovi odnosi sa Džordžom Sorošem nisu nepoznanica.

– Dok danas lažni patriota u jednom od bezbroj trilera iz njegove glave smišlja navodne revolucije protiv njega koje predvodi Soroš, podsjetiću da je on bio taj koji je, dok je bio premijer, nakon sastanka sa direktorom „Soroš“ fondacije javno govorio da podržava sve aktivnosti ove organizacije. Od tada do danas se, očigledno, ništa suštinski nije promijenilo. Milorad Dodik je bio i ostao poslušnik tuđih interesa, a primarno djelujući uništiteljski prema našem narodu i zemlji – zaključuje Krunić.

srpskainfo.com

Povezane vijesti

Da li je na pomolu NOVA OPOZICIONA STRANKA: Trivićeva na izlaznim vratima PDP, ali nema namjeru da ode sama

admin

Narod Hercegovine se budi: Dosta je bilo tiranije

admin

Narodni poslanici razgovarali sa građanima u Trebinju (FOTO/VIDEO)

admin

Šta je vlast Srpske dužna hrvatskim službama?!

admin

Krunić: Korupcija, kriminal i siledžijstvo u stranačkim redovima Ujedinjene Srpske

admin

Potvrđeno: Jelena Trivić kandidat za predsjednika Srpske 

admin

Komentar