Grad Trebinje
Izdvojeno Video Trebinje

Marko Spaić Spaja inicijator obnove sportskih terena (Video)

Trebinjac Marko Spaić Spaja, jedan je od heroja nove kampanje Jelen piva „Uzdravlje – Za naše heroje“ u kojoj će, zajedno sa pivskim brendom u svom gradu, pokrenuti renoviranje sportskih terena – stadiona „Malih igara Aleksandar Masleša“ i sportske dvorane „Miloš Mrdić“, na kojima su odrastale mnoge generacije.

Istinski heroj, koji je izašao kao pobjednik kroz svoju ličnu borbu sa nasljednim oboljenjem pokazujući svoj pobjednički karakter, pokretač je ove akcije i inicijative na koju su se među prvima odazvao najpopularniji brend Jelen pivo kompanije Molson Coors BH.

– Ovo je mjesto gdje se odigralo mnogo turnira i sportskih takmičenja, a Trebinje je poznato kao grad sporta, iznjedrivši brojne uspješne sportiste. Ovo je mjesto donijelo toliko mnogo emocija i uspomena i vezan sam za njega kao i moji brojni sugrađani. Volio bih da se ovo mjesto malo obnovi i želio bih da pozovem Trebinjce i ostale ljude dobre volje, privredne subjekte na akciju za skupljanje sredstava, kako bi se omogućili bolji uslovi za sve Trebinjce i buduće sportiste koji će sigurno kreirati neke buduće uspomene i sjajnu atmosferu – Markova je poruka.

Rođeni Trebinjac ne krije da će renoviranje sportskih terena značiti mnogo i za njega lično. Tinejdžerske dane proveo je na ovim sportskim terenima, oni su nezaobilazna stavka njegovog djetinjstva i ponosan je što će učestvovati u njihovom renoviranju.

– Uvijek mi je drago kada čujem da se nešto renovira i da se ide naprijed, ka boljem. Pored ostalih partnera, ovu akciju je među prvima prepoznalo Jelen pivo i pridružilo nam se i sa njima smo korak bliže da dovedemo stadion do punog sjaja – ističe Spaja.

Renoviranje sportskih terena ne predstavlja samo fizičko poboljšanje uslova za bavljenje sportom. Ova akcija znači stvaranje mjesta gdje će nove generacije odrastati, zaljubljivati se u sportove, sklapati prijateljstva i graditi uspomene za cijeli život. Mjesto na kojem će se početi ostvarivati mnogi sportski snovi.

Zbog toga je mladi Trebinjac jedan od ambasadora nove kampanje, putem koje će pružiti podršku mlađim generacijama, jer je i sam naučio iz svog životnog iskustva koliko je podrška drugih bitna za napredak i razvoj.

Za njega su to uvijek bili njegova porodica i prijatelji, koji su ga „gurali“ naprijed u teškim trenucima. Jedan od tih momenata je vrijeme provedeno u invalidskim kolicima, kada je dane provodio u bolnicama i banjama za rehabilitaciju.

– Zato želim omladini i ljudima, koji imaju bilo kakav problem, da pokažem da mogu da ostvare svoje ciljeve i da uspiju bez obzira na sve – rekao je Marko.

“Uzdravlje – za naše heroje” je društveno-odgovorna kampanja kompanije Molson Coors i brenda Jelen pivo, kojom će širom Republike Srpske pokrenuti niz humanitarnih priča i donacija, koje će imati za cilj stvaranje boljih uslova za život u lokalnim zajednicama.

srpskainfo.com

Povezane vijesti

Pozitivni primjeri integracije osoba sa invaliditetom (Video)

admin

Marko Spaić: NIKAD NEĆU STAT’ (Video)

admin