Grad Trebinje
Republika Srpska

ZABORAVNI MINISTAR izgubio torbicu sa kaparom za stan u Beogradu

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banjaluci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 evra.

Mitrović je potvrdio da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu “Veliki Getsbi”, ističući da se “jednostavno tako htjelo”.

– Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 evra, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatski pasoš i sve platne kartice ostala je na stolu. Obično plaćam karticom, ali eto kad se hoće, tada sam izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala. Tek kasnije kada smo već bili u automobilu primjetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo sa torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija da pronađe lopova, ali da sam optimista – nisam – kaže iskreno Mitrović.

Iz MUPa Srpske potvrđeno je da je “osoba V.M. prijavila da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci zaboravila torbicu sa ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”, piše portal Insajder.in.