Grad Trebinje
Trebinje

Na pomolu svadba: Ženi se Nebojša Vukanović

Jedan od najglasnijih narodnih poslanika i lider pokreta “Za pravdu i red”, Nebojša Vukanović sljedeći mjesec će izreći sudbonosno “da” misterioznoj Hercegovki Zorani (28).

Da je svadba na vidiku, potvrdio je za Srpskainfo Vukanović koji je rekao da će se vjenčanje održati 24. septembra u Sabornom hramu u Trebinju.

Na pitanje ko je srećna mlada, Vukanović je istakao da je njegova izabranica rođena u Kleku kod Zrenjanina, ali da je porijeklom Hercegovka.

“Zorana (28) i ja ćemo se vjenčati sljedeći mjesec u Trebinju. To je sve što mogu za sada reći”, istakao je Vukanović, koji važi za jednog od najpoželjnijih neženja među političarima, a svoje ljubavne veze je uvijek čuvao daleko od očiju javnosti.

O misterioznoj Zorani za sada se malo šta zna, osim da je završna godina Medicinskog fakulteta u Banjaluci.

Da će i Vukanović na jesen da stupi u bračnu zajednicu bilo je jasno kada se prvi put pojavio sa svojom izabranicom na svadbi gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

Povezane vijesti

Sve što je vlast Srpske obećala, ništa nije ispunila /VIDEO/

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin

Komentar