Grad Trebinje
Bosna i Hercegovina Video

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

“Ne mogu očima Šmita! Vodi tajne pregovore i pravi dilove! Postoje pregovori da Šmit zažmuri na oba oka i prizna Dodiku pobjedu na izborima, a on će zauzvrat priznati njega! Ovo nije bila krađa, nego brutalno nasilje! U BiH nema granica između režima, kriminala i batinaša!” – rekao je Nebojša Vukanović, između ostalog, u sinoćnjem gostovanju na FACE televiziji.

Nebojša Vukanović, lidera liste ”Za pravdu i red” gostovao je sinoć na FACE televiziji, a glavna tema bili su izbori održani 2-10. i sve ono što se dešavalo u izbornom danu, noći i danima nakon zatvaranja biračkih mjesta. Ni sedam dana nakon završetka izbora Centralna izborna komisija nije izašla sa zvaničnim rezultatima! Dokumentovano je više kršenja Izbornog zakona koji su, po mišljenju mnogih, uticali na ishod izbora. Opozicija Republike Srpske, predvođena Partijom demokratskog progresa, listom Za pravdu i red i Srpskom demokratskom partijom održala je masovan protest u Banjaluci 6. oktobra, a danas u 18 časova, na istom mjestu, zakazan je novi protest. Nebojša Vukanović  je u sinoćnjem gostovanju na FACE televiziji govorio o brutalnoj krađi i kriminalu koji se, kako je rekao, dogodio na izborima. Iznio je niz optužbi na račun Kristijna Šmita, Visokog predstavnika u Bosni Hercegovini, tvrdeći da Međunardona zajednica relativizuje razmjere krađe i održava u političkom životu Milorada Dodika.

Vukanović: Što je Dodik pokvareniji i oholiji, to mu stranci više popuštaju!

”Šmit se služio Dodikovom retorikom! Šmit je izgubio svaki legitimitet rečenicom: “Ipak smo ustanovili da je ovo pravi smjer i imali smo manje prekršaja nego na prošlim izborima!” Ko je Šmitt da cijeni da li je dobar ili loš rezultat SDA! Prezirem Šmita! Ova zemlja će biti slobodna i normalna bez tutora! Gdje ste u svijetu vidjeli da pobjednici ne slave pobjedu, a da gubitnici slave i izvode narod na ulicu?! Što je Dodik pokvareniji i oholiji, to mu stranci više popuštaju! Međunarodnoj zajednici odgovaraju Izetbegović, Čović i Dodik! Mi smo kolonija! Šmit hoće da legalizuje zakon džungle! Ja se Dodika ne plašim! Šmit vodi tajne pregovore i pravi dilove! Što je VSTV u pravosuđu, to je CIK u izbornom procesu! Ovo nije bila krađa, nego brutalno nasilje! U BiH nema granica između režima, kriminala i batinaša! Gdje ima da u jednom selu svi Bošnjaci glasaju za Dodika! U Njemačkoj, Berlinu su poništili izbore zbog sto glasova! Što Šmit to ne kaže?! Ne bi bilo rata da nije bilo stranaca! Nije poginulo toliko ljudi u ratu da bismo mi bili kolonija!” – rekao je Vukanović.

Povezane vijesti

Sve što je vlast Srpske obećala, ništa nije ispunila /VIDEO/

admin

Na pomolu svadba: Ženi se Nebojša Vukanović

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin

Komentar