Grad Trebinje
Region

“Neka mi isključe nalog na Tviteru” Vučić poručuje da jedva čeka da bude još jedan Tramp u svijetu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom odluke Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji sarađuju sa Vladom, rekao je da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Tramp u svijetu.

Jedva čekam da mi isključe nalog da budem još jedan Tramp u svijetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, za koju bi neki rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću – poručio je on.

Vučić je čestitao medijima koji se suprostavljaju poslusničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i slobodarske ideje, uz pitanje zašto su se uznemirili što su tako označen.

– Ti ljudi su sve najljepše rekli o tim medijima. S kim će da sarađuju – sa tajkunima ? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. Mi i ne plaćamo najveći dio tih medija, a oni plaćaju Glas Amerike i BBC, pa nisu stavili da su to vladini mediji, to nisu mediji koji sarađuju već su vladini – objasnio je on.

Uz pitanje da li je trebalo da pišu i „mediji sarađuju sa lopovima koji su opljačkali Srbiju” istakao je da to vodi do pitanja ko je cenzor i pokazuje da bi oni željeli da budu cenzori.

TANJUG

Povezane vijesti

BiH učestvuje u uvođenju sankcija protiv Rusije (Video)

admin

U novom predizbornom spotu Vučić izlazi iz frižidera pa se u njega vraća (Video)

admin

“Postigli smo dogovor” (VIDEO)

admin

Twitter testira novu opciju i nastavlja borbu protiv dezinformacija

admin

Aktivan na novoj društvenoj mreži: Vučić otvorio profil i na Tiktoku (VIDEO)

admin

Vučićeva poruka u SB: Srbi glavu gore, ni Srbija ni srpski narod nisu osuđeni nizašta

admin