Grad Trebinje
Hercegovina

“Očekujemo najmanje dva, a borićemo se i za treći mandat” Govedarica nosilac liste za NSRS u IJ9

Кoaliciju stranaka koja je izvojevala pobjedu na referencumu o opozivu načelnika Višegrada, Mladena Đurevića predvodio je SDS.

Poručio je ovo predsjednik Opštinskog odbora SDS Višegrad, Miroslav Кojić nakon sjednice Кoordinacionog odbora SDS za Izbornu jedinicu 9.

Kojić ističe da je narod glasao protiv SNSD-ove “nakaradne politike u gradu na Drini”.

On se zahvalio koordinacionom odboru stranke čiji su članovi dali punu podršku u izuzetnom naporu članstva za opoziv načelnika Đurevića na referendumu.

– SDS spreman ulazi u izbore u Izbornoj jedinici 9 nakon velike pobjede na referendumu za opoziv načelnika Višegrada Mladena Đurevića – rekao je Кojić.

Na sjednici Кordinacionog odbora SDS Izborne jedinice 9, koja je održana sinoć u Višegradu, usaglašene su parlamentarne liste SDS i utvrđeno da nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske bude Vukota Govedarica.

Govedarica je rekao da mu je čast biti nosilac liste SDS u izbornoj jedinici broj 9.

– Posebno mi je zadovoljstvo zato što se na toj listi nalazi jedan broj mladih ljudi, ozbiljnih srpskih intelektualaca, djece čestitih domaćina, a koji pokazuju kako omladina može da nađe svoje mjesto u politici – istakao je Govedarica.

Podrška listi i Vukoti Govedarici stigla je i od predsjednika Кoordinacionog odbora SDS IJ9 Nenada Abramovića.

– Na ovoj listi se nalaze najbolji kadrovi i ljudi iz naše stranke i mi ćemo sasvim sigurno se ravnopravno takmičiti sa SNSD u raspodjeli mandata, očekujemo najmanje dva za Narodnu skupštinu RS, a borićemo se i za treći – rekao je koordinator SDS za Izbornu jedinicu 9 Nenad Abramović.

Podrška listi i izboru Vukote Govedarice za nosioca liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u IJ9 stigla je i od Miroslava Кojića.

srpskainfo.com

Povezane vijesti

“Motiv za politiku su moja djeca” Milica Radovanović prva žena koja vodi SDS u Trebinju (FOTO)

admin

“Hitno obustaviti postupak dokapitalizacije rudnika Ljubija!”

admin

Glavni odbor SDS-a odlučio: Šarović kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH

D D

PODRŠKA VUKANOVIĆU Šarović poručio da DNS sam bira svoj put

admin

Miličević: Treći blok u RS je podrška SNSD-u, to nije dobra poruka (Video)

admin

STOP medijskom i internet nasilju!

admin

Komentar