Grad Trebinje
Republika Srpska

Policija prekinula “žurku” maturanata u Banjaluci, ima povrijeđenih

Banjalučka policija prekinula je žurku maturanata na igralištu pored “Aquane” u naselju Borik nakon što je, kako prenosi Una TV, došlo do incidenta u kojem ima i povrijeđenih.

Prethodno je reagovala ekipa Hitne pomoći, čiji su ljekari na licu mjesta ukazali pomoć nekolicini mlađih osoba, koje su prevezli u Dom zdravlja. Nedugo nakon toga na lice mjesta stiglo je nekoliko policijskih patrola. Ubrzo su prekinuli muziku i maturantima naredili da se raziđu.

Zadnji dan škole banjalučki maturanti proslavaljali su mini-koncertom, na kojem je nastupalo nekoliko DJ-eva, a na igralištu se okupilo više stotina maturanata.

Uporedo održana je zabava maturanata u prostorijama banjalučkog SNSD. 

Da ćemo se svega nagledati u još jednoj izbornoj godini svjedoči i informacija da su banjalučki maturanti proslavljaju kraj srednjoškolskih dana, ali u multimedijalnoj sali banjalučkog SNSD-a u krugu nekadašnjeg Čajaveca, nedaleko od centra Banjaluke.

“Blink” objavljuje da je među maturantima bio i Vlado Đajić, šef banjalučkog SNSD-a i direktor UKC RS, kojem, u najmanju ruku, nije mjesto među tek punoljetnim đacima. Za atmosferu je, prema onom što se vidi na snimku, bila zadužena Tea Tairović, jedna u moru novokomponovanih turbofolk zvijezda.

Barem zvanično, organizator nije SNSD, već Agencija za digitalni marketing i organizovanje događaja “Arbitrium” koja se obratila medijima sa napomenom da oni stoje iza zabave koja je, kako navode, okupila oko 2000 maturanata.

(BN)

Komentar