Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

POLIGRAF: Lečić govori istinu! Nije silovao Danijelu?!

Poligrafista MUP utvrdio je da glumac Branislav Lečić govori istinu i da nije silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld, saznaje Informer.

Nakon višesatnog ispitivanja u policiji, Lečić je uz svoju saglasnost testiran na poligrafu i utvrđeno je da govori istinu!?

Кako saznaje Informer, Lečić je “prošao” na svim pitanjima u vezi optužbi za silovanje.

– Detektor laži  pokazao je da Lečić govori istinu. Nije pao ni na jednom pitanju. Zaključak poligrafista jeste da Lečić nije silovatelj. Ovo, naravno, nije dokaz, ali je veoma važna i pouzdana indikacija – kaže izvor Informera iz MUP-a Srbije.

– Glumac Branislav Lečić dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamjenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je večeras Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

“U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donijela odluka o daljem toku postupka“, dodala je Rakočević.

 Saslušanje glumca Branislava Lečića završeno je nešto poslije 21 čas nakon što je više od sedam sati odgovorao na pitanja policije u Policijskog stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Odvezao se crnim autom koja su ga čekala ispred polije.

U policiju stigao oko 14 sati u pratnji advokata, radi ispitivanja u svojstvu građanina. Brojni mediji su uporno čekali okončanje informativnog razgovora, kojem je prisustvovao i zamenik višeg javnog tužioca, po čijem nalogu se obavljao informativni razgovor sa glumcem.

U toku je predistražni postupak povodom navoda Štajnfeldove, koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

(Informer)