Grad Trebinje
Republika Srpska

Poslanik dobio prijetnje smrću

Na Šešićev komentar objavljen na Fejsbuku za sada nepoznata osoba napisala je: Šešiću ja sam bedž SDS-a nosio čitav rat na grudima i nećeš mi ti popovati o SDS-u. Neće te biti, neka te oplakuju kao što sam ja drugove svoje”.Ove riječi kod Šešića su izazvale osjećaj ugroženosti, pa je slučaj prijavio policiji.

– Jedan od portala prenio je moj status objavljen na društvenim mrežama. U komentarima ispod bila je poruka prijetećeg sadržaja, gdje mi se prijeti smrću, nakon čega sam slučaj prijavio policiji od koje očekujem da identifikuje ovu osobu – izjavio je Šešić za Srpskainfo.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da njeni službenici preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti i otkrivanja izvršioca.

Policijskoj upravi Banjaluka, 21. septembra od strane oštećenog lica prijavljeno je, da je putem društvene mreže Fejsbuk od strane nepoznatog lica, dobio prijetnje po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj ugoženosti – saopšteno je iz banjalučke policije.

gradbanjaluka.com