Grad Trebinje
Izdvojeno Region

POSLOVI U DUBROVNIKU Ima izbora – od mornara do voditelja poslovnice

U saradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Srećno!

Adecco Hrvatska d.o.o. traži Savjetnika u prodaji A1 prodavaonice (m/ž). Osoba na ovoj poziciji odgovara na upite korisnika u prodajnom prostoru. Poslodavac nudi MultiSport karticu uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Mjesto rada je Dubrovnik, Osijel ili Split, a prijaviti se možete do 04.10.2023. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Blagajnik / Komisionar (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla nalazi se sortiranje i slaganje robe unutar veleprodajnog centra te upućivanje i savjetovanje kupaca. Poslodavac nudi mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regresa i slično. Prijaviti se možete do 15.10.2023. putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Poslodavac nudi rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 25.10.2023. 

ORKA d.o.o. zapošljava Mornara na ribarskom brodu koća (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 21.10.2023. Iskustvo nije potrebno, ali je prednost. Poslodavac nudi rad na neodređeno i zajednički smještaj. Prijavite se putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž). Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja.  Poslodavac osigurava uniformu i radnu obuću, edukaciju i stjecanje radnog iskustva. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 04.10.2023. putem brze prijave.

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi osiguran i besplatan smještaj, uvođenje u posao i mentorstvo te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Prijavite se putem linka.

Studenac  d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac osigurava iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 21.10.2023. 

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!

Komentar